Offerte aanvragen link
Menu link link
Gemeenten

Resultaatgericht vitaliteitsbeleid
voor gemeenten.

De vitaliteit van je medewerkers en organisatie duurzaam verbeteren? Breng de juiste focus aan in het vitaliteitsbeleid van jouw gemeente.

Foto van adviseur vitaliteit Laura San Martin met hierin een quote over vitaliteit binnen de branche gemeenten. De quote luidt als volgt: wij helpen gemeenten om in vitaliteitsbeleid de juiste focus aan te brengen, door inzicht te geven in de belangrijkste knelpunten en dit te vertalen naar impactvolle interventies.
Maak jouw gemeentelijke organisatie duurzaam vitaler

De opschuivende pensioenleeftijd, een relatief hoge gemiddelde leeftijd onder gemeenteambtenaren en de veranderende gemeentelijke context die steeds meer vraagt van de veerkracht van medewerkers; gezond en vitaal werken is binnen gemeenten van groot belang. Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen wij gemeenten om de vitaliteit van medewerkers, teams en organisatie in kaart te brengen én te verbeteren. Dit doen we door de juiste focus aan te brengen in een maatwerk vitaliteitstraject. Binnen dit traject gaan we aan de slag met actuele thema’s. Zoals werkdruk en fysieke belasting, vitaal je pensioenleeftijd halen, het binden en boeien van jong talent, vitaal thuiswerken en gezond beeldschermwerk. Zo maken we jouw gemeentelijke organisatie duurzaam vitaler.

Integrale aanpak

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam versterken. Dat is onze missie. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak die vitaliteit optimaliseert op alle niveaus binnen jouw organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. De impact van de interventies meten we, zodat we gericht kunnen bijsturen. Met deze aanpak realiseren we duurzaam resultaat.

Ontdek hoe de branche gemeente scoort op vitaliteit

In onze factsheet vind je een overzicht van de belangrijkste cijfers over vitaliteit binnen gemeenten. Ontdek:

  • wat het verbeteren van werkvermogen oplevert;
  • hoe je het werkvermogen verhoogt;
  • hoe je de werkdruk en stress verlaagt.
Download de factsheet link
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Laura.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Klantbeoordeling

8
Gemeente Schouwen-Duiveland
"De communicatie was prettig en helder. Adaptics heeft gedaan wat zij beloofde. In het hele traject zat een aantal hiaten, maar deze werden snel hersteld. Een heel fijne samenwerking en een succesvol traject!"
Aanrader

6X waarom persoonlijke ontwikkeling binnen jouw organisatie achterblijft

top