Offerte aanvragen link
Menu link link
ICT

Resultaatgericht vitaliteitsbeleid
voor de branche ICT.

Hoge werkdruk, veeleisende taken en een vervaagde grens tussen werk en privé. Bekende thema’s binnen de ICT. Zowel tijdens als buiten coronatijden. Maar hoe pak je ze concreet duurzaam aan?

Foto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen met hierin een quote over vitaliteit binnen de branche ICT. De quote luidt als volgt: Adaptics helpt ICT-organisaties hun talenten te binden en boeien, door in te zetten op vitaliteitsontwikkeling en vitaal leiderschap.
Onderhoud verbinding voor meer vitaliteit

In de meeste organisaties zal thuiswerken een prominente plek krijgen en houden in de invulling van de werkweek. In tijden van grotere fysieke afstand is het een uitdaging voor HR-specialisten om de verbinding in de organisatie te behouden en te vergroten. Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen we je bij het oplossen van deze uitdaging. Wat helpt? Goed werkgeverschap in de vorm van oprechte aandacht. Zoals ondersteuning in (persoonlijke) ontwikkeling, hulp bij stressmanagement, faciliteiten voor langdurig beeldschermwerk en programma’s om de fysieke en mentale energie te vergroten. Ook focus op managers is belangrijk, zodat zij zich ontwikkelen tot vitale leiders. Zo maken we jouw ICT-organisatie duurzaam vitaler en houden we medewerkers langer bevlogen en productief aan boord.

Wij creëren impact met onze integrale aanpak

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam versterken. Dat is onze missie. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak. Deze optimaliseert vitaliteit op alle niveaus binnen je organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. We meten de impact van interventies, zodat we gericht kunnen bijsturen. Met deze aanpak realiseren we duurzaam resultaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Joske.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Klantbeoordeling

9
Petra Lange - HR Manager Avanade
"Wij wilden een bedrijf dat heel goed snapte wat onze mensen belangrijk vinden. Ook was data privacy voor ons heel belangrijk. En dat snapten ze direct."
Aanrader

Is groei een van jouw KPI’s? Zet dan in op vitale medewerkers!

top