Offerte aanvragen link
Menu link link
Industrie

Resultaatgericht vitaliteitsbeleid
voor de industrie.

De vitaliteit van je medewerkers en organisatie duurzaam verbeteren? Breng de juiste focus aan in jouw vitaliteitsbeleid.

Foto van adviseur vitaliteit Sam Henke met hierin een quote over vitaliteit binnen de branche industrie. De quote luidt als volgt: ook binnen de sector industrie kunnen we uitval voorkomen door aan de slag te gaan met vitaliteit.
Aanpakken van vitaliteitsvraagstukken binnen de sector industrie

Vergrijzing van personeel, het uitvoeren van vaak lichamelijk zwaar werk, automatisering; allemaal ontwikkelingen die vragen om veerkracht van je medewerkers. Gezond en vitaal werken is binnen de sector industrie dus van groot belang. Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen wij industriële bedrijven om deze uitdagingen aan te pakken. Dit doen we door de juiste focus aan te brengen in een maatwerk vitaliteitstraject. Binnen dit traject gaan we aan de slag met actuele thema’s, zoals ontwikkeling van loopbaan, veerkracht van medewerkers en aanwezige risico’s op het gebied van leefstijl, werkvermogen en gezondheid. Zo maken we jouw organisatie duurzaam vitaler.

Duurzaam resultaat met onze integrale aanpak

Het is onze missie om vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam te versterken. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak die vitaliteit optimaliseert op alle niveaus binnen je organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. Om gericht bij te kunnen sturen meten we de impact van interventies. Met deze aanpak realiseren we duurzaam resultaat.

Ondek hoe de branche industrie scoort op vitaliteit

In onze factsheet vind je een overzicht van de belangrijkste cijfers over vitaliteit binnen de branche industrie. Krijg inzicht in:

  • ziekteverzuim;
  • verschillen tussen productiemedewerkers, kantoormedewerkers en managers;
  • gezondheidsrisico’s.
Download de factsheet link
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Sam
Portretfoto van commercieel medewerker Sam Henke.

Klantbeoordeling

9
Kimberly Wilson - HR Officer Engie
"Ik heb Adaptics ervaren als een vooruitstrevend bedrijf dat daadkrachtig optreedt op het gebied van vitaliteit."
Aanrader

Column: service design bij HR-vraagstukken – van ontwikkelen naar ontwerpen

top