Gratis adviescall link
Menu link link
Onderwijs

Resultaatgericht vitaliteitsbeleid
voor onderwijs.

De vitaliteit van je medewerkers en organisatie duurzaam verbeteren? Breng de juiste focus aan in het vitaliteitsbeleid van jouw onderwijsinstelling.

Maak het onderwijs duurzaam vitaler

De vergrijzing van medewerkers en een lage instroom van nieuw en jong talent zorgen voor een lerarentekort. De werkdruk en werkstress nemen toe. Gezond en vitaal werken binnen het onderwijs is dus van groot belang. In meerdere CAO’s is het thema duurzame inzetbaarheid opgenomen en hogescholen zijn verplicht om een actief werkdrukbeleid te voeren. Maar dit levert nog niet het gewenste resultaat op. Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen wij jou om deze uitdagingen aan te pakken. Dit doen we door de juiste focus aan te brengen in een maatwerk vitaliteitstraject. Binnen dit traject besteden we aandacht aan onderwerpen als werkvermogen, bevlogenheid, werkdruk, vitaal de pensioenleeftijd behalen en het werven van jong talent. Zo maken we het onderwijs duurzaam vitaler.

Ga voor duurzaam resultaat

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam versterken. Dat is onze missie. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak die vitaliteit optimaliseert op alle niveaus binnen je organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. De impact van interventies meten we, zodat we gericht kunnen bijsturen. Met deze aanpak realiseren we duurzaam resultaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Sam.
Portretfoto van commercieel medewerker Sam Henke.

Klantbeoordeling

9
De Haagse Hogeschool
"Degelijke organisatie en fijne samenwerking!"
Aanrader

Werkdruk het hoogst binnen het onderwijs: tijd voor keuzes

top