Offerte aanvragen link
Menu link link
Onderwijs

Resultaatgericht vitaliteitsbeleid
voor onderwijs.

Grote psychosociale arbeidsbelasting, hoge mentale en emotionele werkdruk en een fragiele werk- privébalans. Bekende thema’s binnen het onderwijs, maar hoe pak je ze concreet duurzaam aan?

Maak jouw onderwijsinstelling duurzaam vitaler

De vergrijzing van medewerkers en een lage instroom van nieuw en jong talent zorgen voor een lerarentekort. De werkdruk en werkstress nemen o.a. door grotere klassen, complexere casussen en hybride onderwijs toe. Hoe blijft het niveau van het onderwijs op peil en onderhoud je de verbinding met leerlingen en collega’s? Gezond en vitaal werken binnen het onderwijs is van groot belang. In meerdere CAO’s is het thema duurzame inzetbaarheid opgenomen en hogescholen zijn verplicht om een actief werkdrukbeleid te voeren. Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen wij jou hierbij. Dit doen we door de juiste focus aan te brengen in een maatwerk vitaliteitstraject. Binnen dit traject besteden we aandacht aan onderwerpen als werkdruk, werkvermogen, bevlogenheid, vitaal de pensioenleeftijd behalen en het werven van jong talent. Zo maken we het onderwijs duurzaam vitaler.

Ga voor duurzaam resultaat

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam versterken. Dat is onze missie. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak die vitaliteit optimaliseert op alle niveaus binnen je organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. De impact van interventies meten we, zodat we gericht kunnen bijsturen. Met deze aanpak realiseren we duurzaam resultaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Sam.
Portretfoto van commercieel medewerker Sam Henke.

Klantbeoordeling

9
De Haagse Hogeschool
"Degelijke organisatie en fijne samenwerking!"
Aanrader

Werkdruk het hoogst binnen het onderwijs: tijd voor keuzes

top