Offerte aanvragen link
Menu link link
Overheid

Resultaatgericht vitaliteitsprogramma
voor overheidsinstanties.

Investeren in de vitaliteit van je medewerkers door middel van vitaliteitsonderzoek en interventies? Bekijk onze mogelijkheden.

Foto van adviseur vitaliteit Laura San Martin met hierin een quote over vitaliteit binnen de branche overheid. De quote luidt als volgt: wij helpen overheidsinstanties om vitaliteitsbeleid te vertalen naar een integrale aanpak. Het doel: het vergroten van de vitaliteit van mens en organisatie in een veranderende context.
Maak jouw overheidsinstantie duurzaam vitaler

Technologische veranderingen, de verschuiving van centraal naar decentraal, wijzigingen in wet- en regelgeving en toenemende burgerparticipatie; ontwikkelingen die van overheidsinstanties vragen om continu te schakelen. De grote roep om wendbaarheid en veerkracht heeft invloed op de vitaliteit en gezondheid van je medewerkers. Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen wij overheidsinstanties om de vitaliteit van medewerkers, teams en organisatie in kaart te brengen én te verbeteren. Ons vitaliteitsonderzoek en onze interventies laten wij aansluiten op jouw vitaliteitsbeleid en -programma’s. Zo maken we jouw organisatie duurzaam vitaler.

Duurzaam resultaat met onze integrale aanpak

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam versterken. Dat is onze missie. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. We doen onderzoek naar bijvoorbeeld werkvermogen, leefstijl, fysieke klachten, bevlogenheid en stress. Aan de hand van de resultaten weet je aan welke knoppen je kunt draaien om de vitaliteit in jouw organisatie te verbeteren. Wij helpen jou om keuzes te maken voor de best passende interventies. De impact van interventies meten we zodat we gericht kunnen bijsturen. Met deze aanpak realiseren we duurzaam resultaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Laura.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Klantbeoordeling

8
Rechtbank Midden-Nederland
"Professionele partij die haar afspraken goed nakomt en actief meedenkt."
Aanrader

Minder werkdruk resulteert niet in vitalere medewerkers: wat dan wel?

top