Gratis adviescall link
Menu link link
Overheid

Resultaatgericht vitaliteitsbeleid
voor overheidsinstanties.

De vitaliteit van je medewerkers en organisatie duurzaam verbeteren? Breng de juiste focus aan in het vitaliteitsbeleid van jouw overheidsinstantie.

Foto van adviseur vitaliteit Laura San Martin met hierin een quote over vitaliteit binnen de branche overheid. De quote luidt als volgt: wij helpen overheidsinstanties om vitaliteitsbeleid te vertalen naar een integrale aanpak. Het doel: het vergroten van de vitaliteit van mens en organisatie in een veranderende context.
Maak jouw overheidsinstantie duurzaam vitaler

Technologische ontwikkelingen, de verschuiving van centraal naar decentraal, wijzigingen in wet- en regelgeving en toenemende burgerparticipatie; de wereld om ons heen is continu in beweging. Dit vraagt van overheidsinstanties om continu te schakelen. Met de grotere roep om wendbaarheid en veerkracht, wordt het voor medewerkers steeds belangrijker om gezond en vitaal in het werk te staan. Want je gezond en vitaal voelen is cruciaal om mee te kunnen bewegen met wat er op je afkomt. Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen wij overheidsinstanties om de vitaliteit van medewerkers, teams en organisatie in kaart te brengen én te verbeteren. Dit doen we door de juiste focus aan te brengen in een maatwerk vitaliteitstraject. Zo maken we jouw organisatie duurzaam vitaler.

Duurzaam resultaat met onze integrale aanpak

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam versterken. Dat is onze missie. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak. Deze optimaliseert vitaliteit op alle niveaus binnen je organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. De impact van de interventies meten we zodat we gericht kunnen bijsturen. Met deze aanpak realiseren we duurzaam resultaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Laura.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Klantbeoordeling

8
Rechtbank Midden-Nederland
"Professionele partij die haar afspraken goed nakomt en actief meedenkt."
Aanrader

Minder werkdruk resulteert niet in vitalere medewerkers: wat dan wel?

top