Offerte aanvragen link
Menu link link
Zorg

Resultaatgericht vitaliteitsbeleid
voor de zorg.

De vitaliteit van je medewerkers en organisatie duurzaam verbeteren? Breng de juiste focus aan in het vitaliteitsbeleid van jouw zorginstelling.

Foto van adviseur vitaliteit Laura San Martin met hierin een quote over vitaliteit binnen de branche zorg. De quote luidt als volgt: medewerkers in de sector zorg en welzijn komen voor steeds meer uitdagingen te staan om vitaal hun pensioen te behalen. Laten we hier samen wat aan doen.
Maak jouw zorginstelling duurzaam vitaler

De zorg heeft te kampen met capaciteitsproblemen door vergrijzing en een lage instroom van jongere medewerkers. De werkdruk neemt toe en medewerkers zijn steeds meer tijd kwijt aan administratieve taken. Hoe voorkom je een stijging in negatieve werkstress en burn-outklachten? Als specialist in vitaliteitsmanagement helpen wij je om deze uitdagingen op te lossen. Dit doen we door de juiste focus aan te brengen in een maatwerk vitaliteitstraject. Binnen dit traject gaan we aan de slag met actuele thema’s, zoals hoge werkdruk en fysieke belasting, vitaal je pensioenleeftijd halen, het voorkomen van een burn-out bij medewerkers en het binden en boeien van jong talent. Zo maken we jouw zorginstelling duurzaam vitaler.

Onze integrale aanpak

Het is onze missie om vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam te versterken. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak. Deze optimaliseert vitaliteit op alle niveaus binnen je organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. We meten de impact van onze interventies, zodat we gericht kunnen bijsturen. Met deze aanpak zorgen we voor duurzaam resultaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Laura.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Vitaler personeel? Ontvang eens per kwartaal de laatste inzichten in onze gratis nieuwsbrief.

link
Werknemer
background
Aanrader

Dit kunnen leidinggevenden doen om stress te managen

top