Offerte aanvragen link
Menu link link
Coronatesten

Adaptics brengt coronatesten
naar medewerkers toe.

Medewerkers met klachten weer zo snel mogelijk gezond op de werkvloer? Laat hen dan testen door Adaptics. Handig bij de medewerker thuis. Profiteer daarnaast van de coronasneltest. Deze combineren wij indien nodig met de PCR-test. Zo gaan wij voor een betrouwbare testuitslag.

Voordelen voor jou als werkgever

Kortere tijd tussen melding en testuitvoer
Wil je medewerkers zo kort mogelijk in onzekerheid laten zitten? In plaats van testen bij de GGD kunnen wij de snel- en PCR-testen op afroep uitvoeren bij de medewerker thuis. Hierdoor versnellen we de tijd tussen melding en uitvoer.

Landelijke dekking
Onze gezondheidsprofessionals zijn actief in het hele land. Heeft je organisatie meerdere locaties? Dan kun je via Adaptics dus de medewerkers van al deze locaties laten testen op corona.

Betrouwbaarheid
Wij werken met sneltesten. Is er een hoger vermoeden op besmetting? Dan nemen wij óók een PCR-test af. Op deze manier compenseren wij de mindere betrouwbaarheid van de sneltest.

Prijs all-in
Geen variabele kosten: gewoon één vaste prijs per medewerker, waar de sneltest en de eventuele dubbele PCR-test in verdisconteerd is.

Lage opstartkosten
Bij ons zit je niet vast aan een minimum aantal af te nemen testen. Daarnaast zijn onze eenmalige opstartkosten laag.

Ons testproces is vastgesteld met een team van artsen. Bij de uitvoering van de testen is de bedrijfsarts A.P. Marlisa (Big 29039093101) betrokken. Ook wordt de bedrijfsarts van het betreffende bedrijf geïnformeerd over de positieve uitslagen.

Benieuwd hoe het proces rondom coronatesten eruit ziet?

Download dan onze brochure. Hierin vind je alle informatie over onze coronatesten. Zoals:

  • Omschrijving van het proces
  • Informatie over sneltesten, PCR-testen en laboratoria
  • Kosten van dienstverlening
Download brochure link
Ervaring met gezondheidsonderzoeken

Adaptics voert jaarlijks ruim 20.000 gezondheidsonderzoeken uit in haar Vitaliteitsbussen. Van bloeddrukmeting tot conditietest, van vingerprik tot venapunctie: onze gezondheidsprofessionals zijn door deze jarenlange ervaring als geen ander in staat op een zorgvuldige, integere en bewuste manier om te gaan met dit soort gevoelige gezondheidsonderzoeken. Daarnaast is de privacy van de deelnemers optimaal geborgd volgens AVG en ISO27001-normen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Joske Duifhuizen. Zij spart graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.
Verwant artikel

Het aantal verborgen burn-outs stijgt door corona: zo voorkom je uitval

top