Gratis adviescall link
Menu link link
Coronatesten

Adaptics brengt coronatesten
naar medewerkers toe.

Medewerkers met klachten weer zo snel mogelijk gezond op de werkvloer? Laat de triage, PCR-test en terugkoppeling uitvoeren door Adaptics. Handig op locatie of bij de medewerker thuis.

Kortere tijd tussen melding en uitslag

Wil je medewerkers zo kort mogelijk in onzekerheid laten zitten? In plaats van testen bij de GGD kunnen wij de testen op afroep uitvoeren bij de medewerker thuis. Hierdoor versnellen we de tijd tussen melding en uitvoer.

Snel inzicht in de uitslag

Wij werken met een gerenommeerd laboratorium gevestigd in Duitsland, die voor het RIVM PCR-tests uitvoert. Deze garandeert een testuitslag binnen 72 uur, maar vaak al binnen 48 uur nadat de samples bij hen binnen zijn.

Bevindt jouw organisatie zich in de omgeving van Nijmegen of Uden? Dan kunnen medewerkers ook in één van onze teststraten terecht.

Volledige controle en inzicht

Zowel de negatieve als positieve uitslagen koppelen wij zelf terug. Zo krijg je inzicht in het aantal medewerkers dat zich meldt en het percentage positieve en negatieve testuitslagen.

Service voor jouw medewerkers

De coronacrisis is al spannend genoeg. Een extra service vanuit de werkgever om aan huis te testen, wordt gewaardeerd door medewerkers.

“Wij streven naar een zo kort mogelijke doorlooptijd van moment van melden tot testuitslag.”

Benieuwd hoe het proces rondom coronatesten eruit ziet?

Download dan onze brochure. Hierin vind je alle informatie over onze coronatesten. Zoals:

  • Omschrijving van het proces
  • Informatie over PCR-testen en laboratoria
  • Kosten van dienstverlening
Download brochure link
Ervaring met gezondheidsonderzoeken

Adaptics voert jaarlijks ruim 20.000 gezondheidsonderzoeken uit in haar Vitaliteitsbussen. Van bloeddrukmeting tot conditietest, van vingerprik tot venapunctie: onze gezondheidsprofessionals zijn door deze jarenlange ervaring als geen ander in staat op een zorgvuldige, integere en bewuste manier om te gaan met dit soort gevoelige gezondheidsonderzoeken. Daarnaast is de privacy van de deelnemers optimaal geborgd volgens AVG en ISO27001-normen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Joske Duifhuizen. Zij spart graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.
Verwant artikel

Het aantal verborgen burn-outs stijgt door corona: zo voorkom je uitval

top