Plan gratis adviescall link
Menu link link
Portretfoto van medewerker servicebureau Luke Kersten.
Luke Kersten 15 maart, 2023

Cijfers vitaliteit 2022

Hoe scoorde werkend Nederland in 2022 op vitaliteitsthema’s als bevlogenheid, hinderlijke stress, leefstijl en werkomstandigheden als thuiswerken? Bekijk het in onze factsheet met cijfers over vitaliteit in 2022.

Data zijn belangrijk en dit gaat in de toekomst zeker niet minder worden. Daarom vormt inzicht in data een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Met de verzamelde informatie uit vragenlijsten en fysieke onderzoeken zijn wij in staat bij organisaties relaties, patronen en trends vast te stellen en analyseren. Op deze manier vergroten we het inzicht van organisaties om zo beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Daarnaast hebben we de unieke positie om boven het bedrijfsniveau uit te stijgen en de data op totaalniveau te analyseren. Met meer dan 10.000 deelnemers per jaar aan onze Preventief Medische Onderzoeken (PMO’s) zijn de mogelijkheden groot. Met deze factsheet geven we je een kijkje in de cijfers over vitaliteit van werkend Nederland in 2022. Klik op de afbeelding om de factsheet te bekijken.

Cijfers over de vitaliteit van werkend Nederland in 2022.

Vitaler personeel? Ontvang eens per kwartaal de laatste inzichten in onze gratis nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrieflink
Werknemer
background
top