Plan gratis adviescall link
Menu link link

Webinar: Ontdek de sleutel

tot een bloeiend MKB.

sub('image', 'alt')
Klik en meld je aan
Toelichting webinar

Ben je klaar om je MKB-bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij ons exclusieve webinar en duik diep in de wereld van wettelijke verplichtingen, vitaliteit op de werkvloer en het slim navigeren door de krapte op de arbeidsmarkt.

In deze dynamische sessie ontrafelen we de essentiële aspecten van de Arbowet. Ook krijg je een diepgaande blik op het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en hoe dit niet alleen een wettelijke verplichting is, maar ook een springplank naar een gezondere, meer betrokken werkomgeving.

Meester over de Arbowet: krijg heldere inzichten in je verplichtingen en hoe je deze kunt omzetten in voordelen voor je bedrijf.
Boost de vitaliteit: ontdek praktische strategieën om de vitaliteit van je team te verhogen, verzuim te voorkomen en een positieve werkcultuur te creëren.
Talent aantrekken & behouden: leer hoe je de krapte op de arbeidsmarkt in je voordeel gebruikt en een magneet wordt voor top talent.

Of je nu worstelt met specifieke uitdagingen of op zoek bent naar frisse ideeën, dit webinar biedt waardevolle inzichten en praktische oplossingen.

Versterk je bedrijf, verrijk je team en bouw een toekomst waarin iedereen floreert. Mis deze kans niet! Meld je direct aan.

Specificaties webinar.

Startdatum

19/03/2024

Tijdstip

10.00 uur

Doelgroep

MKB-eigenaren, HR-professionals, en iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de werkomgeving, het verlagen van verzuimcijfers en het succesvol navigeren door de hedendaagse arbeidsmarkt

Prijs

€ 0,

Het programma

09.55 – 10.00 uur: inloggen via aanmeldlink
10.00 – 10.05 uur: korte introductie 
10.05-10.25 uur: wettelijke verplichtingen in de Arbowet
10.25 – 10.40: vitaliteit en preventie van verzuim
10.40 – 10.50 uur: omgaan met krapte op de arbeidsmarkt
10.50 – 11.00 uur: Q&A en afsluiting

Spreker
Daan de Boer

Als directeur van MKB organisatie Adaptics én expert op het gebied van vitaliteit en preventie is Daan de Boer als geen ander in staat om jou mee te nemen in deze actuele thematieken.

sub('image', 'alt')

Schrijf je eenvoudig in!

Meld je aan via ons eenvoudige inschrijfformulier. Dit kost je slechts 1 minuut van je tijd.

Klik en meld je aan link
top