Offerte aanvragen link
Menu link link
Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Ga voor een
Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Identificeer de vitaliteitsversnellers en -vertragers binnen je organisatie met een PMO. Op locatie in onze Vitaliteitsbus.

Bekijk onze brochure >>

PMO: volledig maatwerk, in onze Vitaliteitsbus bij jullie op locatie, ontzorging en communicatiecampagne.
Preventief Medisch Onderzoek bij Adaptics

Een Preventief Medisch Onderzoek is meer dan alleen het in artikel 18 van de Arbeidsomstandighedenwet verankerde PAGO onderzoek. Het onderzoek geeft inzicht in de vitaliteitsversnellers en -vertragers binnen je organisatie. Op basis hiervan kun je als organisatie gericht investeren in vitaliteit. Samen bepalen we de juiste samenstelling van het PMO en de specifieke selectie van vragenlijstschalen. Invullen van de maatwerk vragenlijst duurt slechts tien minuten. Het fysieke onderzoek voeren we uit op locatie in onze Vitaliteitsbus. Je ontvangt een managementrapportage met hierin de resultaten en concrete actiepunten voor jouw organisatie.

Bekijk onze brochure >>

Zet het PMO op de kaart

Wil je zo veel mogelijk medewerkers activeren om hun vitaliteit te verbeteren? Dan is het noodzakelijk om het Preventief Medisch Onderzoek bekendheid te geven binnen je organisatie. Daarom ontwikkelen wij een communicatiecampagne. Ervaring leert namelijk dat dit leidt tot een hogere respons. Van on- en offline communicatiematerialen tot het organiseren van een event. Samen kijken we wat bij jouw organisatie past.

Bekijk de meestgestelde vragen over het PMO >>

Meer weten? Bekijk onze brochure PMO

Hierin vind je:

  • De stappen die we samen doorlopen
  • Mogelijke modules vragenlijstonderzoek
  • Overzicht van mogelijke fysieke tests
  • Enkele van onze klanten + reviews
Brochure bekijken link

Klanten beoordelen het Preventief Medisch Onderzoek met een

8
Klantreview Gemeente De Ronde Venen
"Adaptics is een professionele, deskundige en flexibele organisatie. Zij voeren goede PMO's uit."
Klantcase

Renewi

Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
PMO: eerste stap naar duurzaam resultaat

Een Preventief Medisch Onderzoek geeft je inzicht in de huidige vitaliteit van jouw medewerkers. Maar een losstaand PMO zorgt niet voor verandering. Wil je de vitaliteit van jouw medewerkers en organisatie ook daadwerkelijk verbeteren? Ga dan op organisatieniveau aan de slag met de verkregen adviezen én help medewerkers op individueel niveau verder. Wij maken dit mogelijk met onze integrale aanpak. Samen maken we jouw medewerkers en organisatie duurzaam vitaler.

Bekijk onze brochure >>

Breid het PMO uit met

Meer weten over het PMO? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Plan vrijblijvend een adviescall in met een van onze adviseurs.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.
top