Offerte aanvragen link
Menu link link
Preventief Medisch Onderzoek

Ga voor een
Preventief Medisch Onderzoek.

Identificeer de vitaliteitsversnellers en -vertragers binnen je organisatie met een PMO.

Een PMO geeft inzicht in de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers. Daarnaast creëert een PMO bewustzijn over vitaliteit bij je medewerkers en levert een PMO waardevolle input voor je vitaliteitsbeleid.
Preventief Medisch Onderzoek bij Adaptics

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is meer dan alleen het in artikel 18 verankerde PAGO onderzoek. Het onderzoek geeft inzicht in de vitaliteitsversnellers en -vertragers binnen je organisatie. Op basis hiervan kun je als organisatie gericht investeren in vitaliteit. Samen bepalen we de juiste samenstelling van het PMO en de specifieke selectie van vragenlijstschalen. Het onderzoek voeren we uit op locatie in onze Vitaliteitsbus. Je ontvangt een managementrapportage met hierin de resultaten en concrete actiepunten voor jouw organisatie. Bekijk hier ons PMO protocol in coronatijd.

Vraag hier een offerte aan

Zet het PMO op de kaart

Wil je zo veel mogelijk medewerkers activeren om hun vitaliteit te verbeteren? Dan is het noodzakelijk om het PMO bekendheid te geven binnen je organisatie. Daarom ontwikkelen wij een communicatiecampagne. Ervaring leert namelijk dat dit leidt tot een hogere respons. Van on- en offline communicatiematerialen tot het organiseren van een event. Samen kijken we wat bij jouw organisatie past.

Whitepaper: zo haal je meer rendement uit je PMO

Hoe zorg je dat jouw Preventief Medisch Onderzoek de juiste feiten en inzichten oplevert? Want geen organisatie is hetzelfde. Lees het in onze whitepaper.

  • De vijf belangrijkste succesfactoren
  • Een renderend PMO in 7 stappen
  • Bescherm de privacy van je medewerkers
Download whitepaper link
Meer weten over het Preventief Medisch Onderzoek? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Klanten beoordelen het Preventief Medish Onderzoek met een

8
Klantreview Gemeente De Ronde Venen
"Adaptics is een professionele, deskundige en flexibele organisatie. Zij voeren goede PMO's uit."
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
PMO: eerste stap naar duurzaam resultaat

Een Preventief Medisch Onderzoek geeft je inzicht in de huidige vitaliteit van jouw medewerkers. Maar een losstaand PMO zorgt niet voor verandering. Wil je de vitaliteit van jouw medewerkers en organisatie ook daadwerkelijk verbeteren? Ga dan op organisatieniveau aan de slag met de verkregen adviezen én help medewerkers op individueel niveau verder. Wij maken dit mogelijk met onze integrale aanpak. Samen maken we jouw medewerkers en organisatie duurzaam vitaler.

Lees meer

top