Plan gratis adviescall link
Menu link link
Vitaal Leiderschap

Ga voor
vitaal leiderschap.

Vergroot de vitaliteit van medewerkers met de juiste leiderschapsstijl. Volg onze 3-daagse cursus inclusief coaching.

Vitaal Leiderschap: driedaags wetenschappelijk onderbouwd programma, inclusief 1 op 1 coaching, inclusief effectmeting.
Vitale leiders creëren vitale medewerkers

Wil je vitale medewerkers die optimaal presteren? Vergeet dan niet te investeren in de vitaliteit van je leidinggevenden. Leiderschapsstijl is namelijk bepalend voor de vitaliteit van medewerkers (Schaufeli, 2015). Leidinggevenden die hun medewerkers sturen op persoonlijke ontwikkeling, zorgen ervoor dat deze met tegenslag om kunnen gaan, vitaler worden en optimaal presteren. Duurzaam resultaat boek je dus alleen als je óók investeert in leidinggevenden. Zet daarom in op vitale leiders.

Bekijk onze brochure >>

Afbeelding met hierin de quote: alleen als je zelf vitaal bent, stimuleer je medewerkers om met meer energie, motivatie en veerkracht in het leven te staan.
Cursus Vitaal Leiderschap

Vitaal leiderschap begint bij jezelf. Daarom ontdekken leidinggevenden tijdens deze cursus de kracht van persoonlijk leiderschap. Deze verdiepingsslag in hun persoonlijke ontwikkeling resulteert in een versterkte vitaliteit. Op basis van deze ervaring en uitstraling zijn leidinggevenden in staat om de vitaliteit van medewerkers te managen. Zij krijgen handvatten voor een goede dialoog, leren écht te luisteren en een vertrouwensrelatie op te bouwen. Deze aanpak zorgt voor vitale leiders en uiteindelijk voor vitale medewerkers.

Kick-off

Tijdens de kick-off krijgen deelnemers een introductie op vitaliteit en leiderschap. De leidinggevende brengt eigen doelen in kaart en stelt een vitaliteitsplan op. Inclusief coaching sessie.

Dag 1

Ik als persoonlijk leider

Dag 1 staat in het teken van de eigen vitaliteit. Hoe sta je er nu voor? Wat is je doel? En hoe bereik je deze? Inclusief coaching sessie.

Dag 2

Ik en de ander

Dag 2 staat in het teken van de relatie tussen leidinggevende en medewerker. Hoe zet je de verworven kennis en eigen verbeterde vitaliteit in om medewerkers te inspireren? Vertrouwen is hierin essentieel.

Kom meer te weten

De cursus Vitaal Leiderschap draagt duurzaam bij aan de vitaliteit van je leidinggevenden.

  • Driedaagse cursus (inclusief effectmeting)
  • Extra persoonlijke aandacht door coaching
  • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Ervaringsgericht en transformatief

Bekijk onze brochure voor meer informatie.

Bekijk onze brochure link

Deelnemers beoordelen Vitaal Leiderschap met een

8.4
Deelnemer Vitaal Leiderschap van TNO
"Er was aandacht voor mijn eigen vitaliteit én die van mijn medewerkers. Dat was erg fijn. De enthousiaste trainer gaf ontzettend veel inzicht in korte tijd.”

Vitaler personeel? Ontvang eens per kwartaal de laatste inzichten in onze gratis nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrieflink
Werknemer
background
In contact komen Wij sparren graag met jou over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Laura.
Een portretfoto van adviseur Joske Duifhuizen.

Onze diensten.

top