Gratis adviescall link
Menu link link
Vitaal Leiderschap

Ga voor
vitaal leiderschap.

Vergroot de vitaliteit van medewerkers met de juiste leiderschapsstijl.

Vitale leiders creëren vitale medewerkers

Wil je vitale medewerkers die optimaal presteren? Vergeet dan niet te investeren in de vitaliteit van je leidinggevenden. Leiderschapsstijl is namelijk bepalend voor de vitaliteit van medewerkers (Schaufeli, 2015). Leidinggevenden die hun medewerkers sturen op persoonlijke ontwikkeling, zorgen ervoor dat deze met tegenslag om kunnen gaan, vitaler worden en optimaal presteren. Duurzaam resultaat boek je dus alleen als je óók investeert in leidinggevenden. Zet daarom in op vitale leiders.

Afbeelding met hierin de quote: alleen als je zelf vitaal bent, stimuleer je medewerkers om met meer energie, motivatie en veerkracht in het leven te staan.
Cursus Vitaal Leiderschap

Vitaal leiderschap begint bij jezelf. Daarom ontdekken leidinggevenden tijdens deze cursus de kracht van persoonlijk leiderschap. Deze verdiepingsslag in hun persoonlijke ontwikkeling resulteert in een versterkte vitaliteit. Op basis van deze ervaring en uitstraling zijn leidinggevenden in staat om de vitaliteit van medewerkers te managen. Zij krijgen handvatten voor een goede dialoog, leren écht te luisteren en een vertrouwensrelatie op te bouwen. Deze aanpak zorgt voor vitale leiders en uiteindelijk voor vitale medewerkers.

Kom meer te weten

De cursus Vitaal Leiderschap draagt duurzaam bij aan de vitaliteit van je leidinggevenden.

  • Driedaagse cursus (inclusief effectmeting)
  • Extra persoonlijke aandacht door coaching
  • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Ervaringsgericht en transformatief

Download onze brochure voor meer informatie.

Download brochure link
In contact komen Wij sparren graag met jou over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Laura.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Deelnemers beoordelen Vitaal Leiderschap met een

8.4
Deelnemer Vitaal Leiderschap van TNO
Er was aandacht voor mijn eigen vitaliteit én die van mijn medewerkers. Dat was erg fijn. De enthousiaste trainer gaf ontzettend veel inzicht in korte tijd.”
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
Van vitale leiders naar vitale organisatie

Dit programma zorgt voor duurzame gedragsverandering bij jouw leidinggevenden. Wil je in je organisatie optimaal resultaat behalen? Dan is het belangrijk je niet alleen te focussen op het individu, maar ook op organisatieniveau aan de slag te gaan met verbeterpunten rondom het thema vitaliteit. Wij helpen je hiermee met onze integrale aanpak. Samen maken we jouw medewerkers en organisatie duurzaam vitaler.

Lees meer

Aanrader

Creëer meer vertrouwen binnen je organisatie door te luisteren

top