Offerte aanvragen link
Menu link link
Vitaliteitstrainingen

Ga voor
vitaliteitstrainingen.

Medewerkers hebben zélf de sleutel in handen om hun vitaliteit te verbeteren.

Adaptics organiseert trainingen rondom de volgende thema's: slaap, beweging, voeding, emotionele intelligentie, mentale focus, persoonlijke zingeving, stressmanagement, persoonlijke vitaliteit, vitaal leiderschap en vitaal & jong ouderschap.
Vergroot de bewustwording van vitaliteit en zet aan tot actie

Zijn jouw medewerkers zich niet bewust van het belang van vitaliteit? Of nemen ze hierin geen eigen regie? Zet dan in op vitaliteitstrainingen. Deze trainingen geven medewerkers inzicht in de fysieke, emotionele en mentale knoppen waaraan je kan draaien om de vitaliteit te verbeteren. Aan hoe meer knoppen je draait, hoe groter de impact. Na het volgen van vitaliteitstrainingen hebben medewerkers het besef dat zij zélf de sleutel in handen hebben om hun vitaliteit te verbeteren. En weten ze welke acties ze kunnen ondernemen. Zo zorgen we dat zij de energie, motivatie en veerkracht hebben om alles uit hun persoonlijke kwaliteiten te halen.

Programma’s voor duurzaam resultaat

Een losse training creëert bewustzijn, maar zorgt zelden voor gedragsverandering (Homan, 2015). Daarom zijn trainingen bij ons altijd onderdeel van een integraal plan. We werken met wetenschappelijk onderbouwde programma’s: een reeks van trainingen in combinatie met coaching. Zo realiseren we duurzame gedragsverandering bij individuen. Daarnaast stimuleren wij ook om op organisatieniveau aan de slag te gaan met verbeterpunten rondom het thema vitaliteit. Pas dan bereik je optimaal resultaat. Wij helpen je hiermee met onze integrale aanpak.

Kom meer te weten over onze vitaliteitstrainingen

Wij bieden trainingen aan voor medewerkers en leidinggevenden. Hierbij gaan we in op de fysieke, emotionele en mentale aspecten van vitaliteit.

  • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Interactief en transformatief

Download onze brochure voor meer informatie.

Download brochure link
Meer weten over vitaliteitstrainingen? Wij sparren graag met jou over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Laura.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Deelnemers beoordelen onze vitaliteitstrainingen met een

8.5
Deelnemer vitaliteitstraining NS
"De training zorgt voor een duidelijk overzicht van de informatie. De trainer is enthousiast en motiveert je om de verschillende tips & tricks uit te proberen en meer over de stof na te denken."
Zet vitaliteitstrainingen op de kaart

Hoe motiveer je medewerkers om gebruik te maken van vitaliteitstrainingen? Daar helpen wij je mee. We ontwikkelen een communicatiecampagne die medewerkers de meerwaarde laat zien van de aangeboden trainingen. Zo stimuleren we het aantal inschrijvingen. Van on- en offline communicatiematerialen tot het organiseren van een event. Samen kijken we wat bij jouw organisatie past.

top