Plan gratis adviescall link
Menu link link

Onze resultaatgerichte
aanpak.

Realiseer blijvend vitale medewerkers met onze resultaatgerichte aanpak.

Onze resultaatgericht aanpak bestaat uit vijf te combineren fases: verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
Onze resultaatgericht aanpak bestaat uit vijf te combineren fases: verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.

Van inzicht naar impact

Investeren in vitaliteit met blijvend resultaat? Dan ben je bij Adaptics aan het juiste adres.

Met onze resultaatgerichte aanpak zorgen we ervoor dat we op het juiste moment de juiste acties inzetten en meten we de impact van onze inspanningen. Het is een proces van continu meten en verbeteren. Zo realiseren we blijvende verandering. Van inzicht naar impact.

Onze resultaatgerichte aanpak bestaat uit vijf fases: verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren. Het is mogelijk de hele aanpak met ons op te pakken óf hierin een selectie te maken.

Klik en plan een adviescall >>

Verkennen: We achterhalen het vitaliteitsvraagstuk binnen je organisatie. Dit doen we met behulp van bestaande data, een consultatie met een bedrijfsarts en interviews binnen de organisatie.
Onderzoeken: We geven met onderzoek inzicht in de vitaliteit van je organisatie en medewerkers. Deze resultaten delen we in de vorm van individuele rapportages, groepsrapportages en dashboards.
Adviseren: Aan de hand van deze inzichten adviseren we hoe je vitaliteit binnen je organisatie kunt verbeteren. Zowel voor de medewerker als de organisatie.
Interveniëren: Om verbetering te realiseren zetten we verschillende interventies in. We bieden interventies aan gericht op individuen, leiders, teams en organisatie.
Monitoren: Door de impact van interventies in kaart te brengen, monitoren we hoe thema’s zich ontwikkelen (zoals vitaliteit, bevlogenheid en verzuim). Zo zijn we in staat om continu bij te sturen voor optimaal resultaat en de grootste impact.
Meer weten over onze werkwijze? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Onze diensten.

top