Offerte aanvragen link
Menu link link

Onze impactvolle
dienstverlening.

Vergroot de vitaliteit van je medewerkers en organisatie met onze integrale aanpak.

Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
De kracht van een integrale aanpak

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam versterken. Dat is onze missie. Dit bereiken wij met onze integrale aanpak die vitaliteit optimaliseert op alle niveaus binnen jouw organisatie. Door de vitaliteit van jouw organisatie in kaart te brengen, zijn we in staat de juiste interventie op het juiste moment aan te bieden. We meten de impact van onze interventies, zodat we gericht kunnen bijsturen. Zo maken we medewerkers en organisaties blijvend vitaler.

Bekijk onze brochure >>

Van inzicht naar impact

Wij geloven er niet in om alleen in te zetten op het verkrijgen van inzicht in vitaliteit. Pas wanneer je dit inzicht gebruikt om gericht aan de slag te gaan met vitaliteit, zorg je voor impact. Door de vitaliteit van medewerkers in kaart te brengen, de juiste interventies in te zetten en te meten of deze interventies het gewenste effect hebben, creëren we een continue verbetercyclus.

Verkennen: We achterhalen het vitaliteitsvraagstuk binnen je organisatie. Dit doen we met behulp van bestaande data, een consultatie met een bedrijfsarts en interviews binnen de organisatie.
Onderzoeken: We geven met onderzoek inzicht in de vitaliteit van je organisatie en medewerkers. Deze resultaten delen we in de vorm van individuele rapportages, groepsrapportages en dashboards.
Adviseren: Aan de hand van deze inzichten adviseren we hoe je vitaliteit binnen je organisatie kunt verbeteren. Zowel voor de medewerker als de organisatie.
Interveniëren: Om verbetering te realiseren zetten we verschillende interventies in. We bieden interventies aan gericht op individuen, leiders, teams en organisatie.
Monitoren: Door de impact van interventies in kaart te brengen, monitoren we hoe thema’s zich ontwikkelen (zoals vitaliteit, bevlogenheid en verzuim). Zo zijn we in staat om continu bij te sturen voor optimaal resultaat en de grootste impact.
Meer weten over onze werkwijze? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Onze diensten.

top