Plan gratis adviescall link
Menu link link
Vitaliteitsbus

De vitaliteitsbus
voor jouw deur.

Van Preventief Medisch Onderzoek tot aan Vitaliteitscoaching, allemaal in onze opvallende Vitaliteitsbus.

De Adaptics Vitaliteitsbus

Ruim tien jaar geleden was Adaptics het eerste vitaliteitsbureau in Nederland met een Gezondheidsbus. Met deze bus reden we van organisatie naar organisatie voor het uitvoeren van  Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Inmiddels hebben wij meerdere grote trailers én kleine bussen. We zetten de bus niet meer alleen in voor het PMO, maar ook voor het voeren van coachingsgesprekken. Deze bredere bestemming vroeg om een nieuwe naam. De Gezondheidsbus is omgedoopt naar: de Vitaliteitsbus.

Afbeelding van de binnenkant van de Vitaliteitsbus met hierin een bloeddruk- en visusapparaat.
PMO op locatie

Met onze opvallende Vitaliteitsbus voor de deur, geef je een PMO zichtbaarheid binnen jouw organisatie. De bus wekt interesse en laat medewerkers zien dat jouw organisatie stappen zet op het gebied van vitaliteit. Zo zorgen we voor een mooie kick-start van je (vernieuwde) vitaliteitsbeleid. Je medewerkers bezoeken onze Vitaliteitsbus voor alle fysieke gezondheidstesten en bijbehorend adviesgesprek. Zij maken zelf een afspraak en lopen simpelweg op het afgesproken tijdstip de Vitaliteitsbus binnen, waar ze worden geholpen door een van onze gezondheidsprofessionals. Zo voeren we jouw PMO eenvoudig uit op locatie.

Speeddates vitaliteitscoaching in de Vitaliteitsbus

Wil je medewerkers inzicht geven in aanwezige gezondheidsrisico’s op het gebied van leefstijl, (mentale) fitheid en loopbaanontwikkeling? Dat kan door het organiseren van speeddates in onze Vitaliteitsbus. Zo geef je in één dag tijd 30 medewerkers de mogelijkheid om langs te komen voor 30 minuten vitaliteits- of loopbaancoaching. Zonder regelwerk voor jou als organisatie. Medewerkers plannen namelijk zelf hun afspraak in. Zo is hun privacy geborgd en verlagen we de drempel om langs te komen. Een mooi startpunt voor medewerkers om actief aan de slag te gaan met hun vitaliteit.

Meer weten over de Vitaliteitsbus? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op een van onze adviseurs.
Een portretfoto van adviseur Joske Duifhuizen.

Klantbeoordeling speeddates in de Vitaliteitsbus

9
Klantevaluatie
"De medewerkers kregen goede, bruikbare tips die ze snel konden inzetten. Heel fijn om in grote lijnen inzicht te krijgen in wat er speelt. Het geeft ons, als bedrijf, richting om specifieke zaken efficiënt op te pakken!"
top