Offerte aanvragen link
Menu link link
Interventieportaal

Ga voor het
Adaptics Interventieportaal.

De juiste preventieve zorg op het juiste moment.

Bied medewerkers een gepersonaliseerd interventieaanbod

In het Adaptics Interventieportaal vraag je overzichtelijk en snel interventies aan die bijdragen aan de vitaliteit van je medewerkers. Samen richten we een online portaal in dat aansluit bij de behoeften van je organisatie. Medewerkers vullen vervolgens een gevalideerde vragenlijst in of krijgen een verwijzing van een specialist. Op basis van deze resultaten ontvangt de medewerker een gepersonaliseerd interventieaanbod. Deze interventies bieden resultaat bij mentale, fysieke of leefstijl gerelateerde klachten. Het is mogelijk om het interventieportaal te koppelen aan je eigen providerboog. Zo bied je jouw medewerkers de juiste preventieve zorg op het juiste moment.

Vraag hier een offerte aan

Zet het Adaptics Interventieportaal op de kaart

Hoe motiveer je medewerkers om gebruik te maken van jouw interventieaanbod? Daar helpen wij je mee. We ontwikkelen een communicatiecampagne die hen stimuleert om actief met het portaal aan de slag te gaan. Van on- en offline communicatiematerialen tot het organiseren van een event. Samen kijken we wat bij jouw organisatie past.

Meer weten over het Adaptics Interventieportaal? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Sam.
Portretfoto van commercieel medewerker Sam Henke.
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
Draag bij aan duurzaam resultaat

Meetbaar effect realiseren binnen jouw organisatie? Zet het Interventieportaal dan in als onderdeel van een breder vitaliteitsbeleid waarin onderzoek, interventie en effectmeting elkaar continu opvolgen. Zo biedt het Interventieportaal bijvoorbeeld een goede opvolging na een Preventief Medisch Onderzoek. Met onze integrale aanpak zorgen we voor duurzaam resultaat.

Lees meer

Aanrader

Column: waarom medewerkers geen gebruik maken van de HR-faciliteiten

Onze diensten.

top