Offerte aanvragen link
Menu link link
Interventieportaal

Ga voor het
Adaptics Interventieportaal.

De juiste preventieve interventies op het juiste moment.

Ons interventieportaal biedt alle interventies op één plek, een gepersonaliseerd aanbod, de mogelijkheid direct te starten, is bewezen impactvol en biedt de kans om écht preventief aan de slag te gaan met vitaliteit.
Bied medewerkers een gepersonaliseerd interventieaanbod

De juiste interventie op precies het juiste moment. Dat is wat wij bieden met ons gepersonaliseerde Interventieportaal. Samen richten we een online portaal in dat aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Medewerkers vullen vervolgens een gevalideerde vragenlijst in of krijgen een verwijzing van een specialist. Op basis van deze resultaten ontvangt de medewerker een overzichtelijk en gepersonaliseerd interventieaanbod. Wij bieden interventies rondom maar liefst 10 vitaliteitsthema’s, zoals stressmanagement, leefstijl en leiderschap. Zo is er altijd een interventie die bij jouw medewerker aansluit. Deze vragen zij snel en eenvoudig aan binnen ons portaal. Zo stimuleren we medewerkers om hun DI-budget gericht in te zetten. Ons Interventieportaal is tevens te koppelen aan je eigen providerboog.

Download brochurelink

Zet het Adaptics Interventieportaal op de kaart

Hoe motiveer je medewerkers om gebruik te maken van jouw interventieaanbod? Het gepersonaliseerde interventieaanbod draagt hier aan bij. In het portaal staan verschillende soorten interventies. Zoals interventies op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting, lichamelijke klachten en leefstijl. Zo zijn er voor iedere medewerker effectieve interventies beschikbaar. Daarnaast ontwikkelen we een communicatiecampagne die hen stimuleert om actief met het portaal aan de slag te gaan. Van on- en offline communicatiematerialen tot het organiseren van een event. Samen kijken we wat bij jouw organisatie past.

Wij bieden interventies rondom:

Wij bieden interventies rondom de thema's: wendbare medewerkers, fysieke klachten, stressmanagement, leefstijl, vitaliteit, cultuur en leiderschap, bevlogenheid en werkgeluk, onregelmatige werktijden, hybride werken én werkvermogen.

Meer weten? Download de brochure Interventieportaal

Hierin vind je meer informatie over:

  • Hoe het Interventieportaal werkt
  • Hoe onze samenwerkingen tot stand komen
  • Met welke partijen we samenwerken
  • Rondom welke thema’s wij interventies aanbieden

 

Download brochurelink
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
Draag bij aan duurzaam resultaat

Meetbaar effect realiseren binnen jouw organisatie? Zet het Interventieportaal dan in als onderdeel van een breder vitaliteitsbeleid waarin onderzoek, interveniëren en effectmeting elkaar continu opvolgen. Zo biedt het Interventieportaal bijvoorbeeld een goede opvolging na een Preventief Medisch Onderzoek. Met onze integrale aanpak zorgen we voor duurzaam resultaat.

Download brochurelink

Meer weten over het Adaptics Interventieportaal? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Eileen.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Onze diensten.

top