Offerte aanvragen link
Menu link link
Keuringen

Ga voor
keuringen.

Medewerkers op een efficiënte manier keuren? Wij komen met onze Vitaliteitsbus langs op locatie.

Efficiënte keuringen

Binnen bijna alle sectoren komen arbeidsrisico’s voor. Fysieke risico’s zoals werken met schadelijke stoffen, hinderlijke geluiden of gevaarlijke machines en mentale risico’s als psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en werkdruk/stress. Om sommige functies uit te mogen voeren is het dan ook verplicht om een medische keuring uit te voeren. Verplichting of niet, het is van groot belang dat medewerkers gezond hun functie kunnen uitoefenen. En voor organisaties is het fijn om te weten dat personeel fysiek en mentaal in staat is hun werk uit te voeren. Nu en in de toekomst. Wij helpen je om keuringen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Hoe? Door bij jouw organisatie voor de deur te keuren in onze Vitaliteitsbus. Zo is je medewerker dus zo kort mogelijk weg van de werkvloer.

Vraag hier een offerte aan

Soorten keuringen

Je kunt bij ons terecht voor keuringen voor groepen vanaf 10 personen per keuringsmoment. Wij voeren onder andere onderstaande verplichte keuringen uit:

  • Ademlucht
  • Bodemsanering BOSAN (ABC)
  • Persluchtkeuring
  • Rijbewijskeuring
  • P90
  • Chemiekeuring

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van keuringen. Ook wanneer er geen verplichting bestaat helpen wij je graag om de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers in kaart te brengen.

De kosten inzichtelijk maken?

Benieuwd naar het kostenplaatje voor jouw organisatie? Vraag hier dan eenvoudig een offerte aan voor keuringen.

  • Efficiënte manier van keuren
  • Medewerkers kort van de werkvloer
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen link
Duurzaam vitale organisatie

Keuringen geven je inzicht in de huidige vitaliteit van jouw medewerkers. Maar inzicht op zichzelf zorgt niet voor verandering. Wil je de vitaliteit van medewerkers en organisatie daadwerkelijk verbeteren? Dan raden wij aan om op organisatieniveau aan de slag te gaan met vitaliteit. Door te weken met onze integrale aanpak zorgen we samen voor duurzaam resultaat.

Lees meer

Meer weten over keuringen? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.
Portretfoto van commercieel medewerker Sam Henke.

Onze diensten.

top