Plan gratis adviescall link
Menu link link
Vital Cycle

Ga voor
Vital Cycle.

Ontdek op tijd negatieve én positieve ontwikkelingen in de vitaliteit van je medewerkers met ons kort-cyclisch meetinstrument.

Bekijk onze brochure >>

Vital Cycle: kort-cyclisch meetinstrument, sterker sturen op verandering in vitaliteit, hulp bij gericht inzetten DI-budget.
Kort-cyclisch inzicht in vitaliteit medewerkers

Eerder en vaker inzicht krijgen in de vitaliteit van medewerkers? Of medewerkers helpen met welke uitdagingen ze vanuit hun DI-budget aan aan de slag kunnen? Dat kan met Vital Cycle: een kort-cyclisch meetinstrument dat inzicht geeft in hoe de vitaliteit van medewerkers zich ontwikkelt:

  • Medewerkers vullen per meetmoment, bijvoorbeeld één keer per maand, een korte vragenlijst in. Deze bestaat uit 14 vragen die voorspellend zijn voor gezondheid en vitaliteit.
  • Direct hierna krijgt de medewerker visueel gepresenteerd op welke vlakken het beter of slechter gaat.
  • Met deze inzichten kunnen zij gericht interventies kiezen. Al voordat iemand in een risicoprofiel valt.
  • Jouw organisatie ontvangt een maandelijkse anonieme groepsrapportage. Deze geeft de organisatie snel en direct inzicht in vitaliteitsontwikkelingen. Zo ben je in staat om écht met preventie aan de slag te gaan.

Bekijk onze brochure >>

Zet Vital Cycle op de kaart

Tijdig en gericht actie ondernemen om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren? Dan is het noodzakelijk dat zo veel mogelijk medewerkers Vital Cycle in blijven vullen. Want alleen op deze manier ben je in staat om ontwikkelingen op tijd te signaleren. Met de persoonlijke rapportage van Vital Cycle krijgt de medewerker maandelijks inzicht in de eigen ontwikkeling. Dit stimuleert deelname.

Daarnaast ontwikkelen wij communicatiecampagnes. Van on- en offline materialen tot het inzetten van een beloning en het organiseren van een event. Samen kijken we wat het beste bij jouw organisatie past.

Meer weten? Download de brochure

Hierin vind je:

  • Hoe Vital Cycle werkt
  • Uit welke onderdelen Vital Cycle bestaat
  • Wat onze werkwijze is

 

Bekijk onze brochure link
Meer weten over Vital Cyle? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Plan vrijblijvend een adviescall in met een van onze adviseurs.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.

Breid Vital Cycle uit met

top