Offerte aanvragen link
Menu link link
Vital Cycle

Ga voor
Vital Cycle.

Ontdek op tijd negatieve én positieve ontwikkelingen in de vitaliteit van je medewerkers.

Kort-cyclisch inzicht in vitaliteit medewerkers

Eerder en vaker inzicht krijgen in de vitaliteit van medewerkers? Of medewerkers helpen met welke uitdagingen ze vanuit hun DI-budget aan aan de slag kunnen? Dat kan met Vital Cycle: een kort-cyclisch meetinstrument dat inzicht geeft in hoe de vitaliteit van medewerkers zich ontwikkelt:

  • Medewerkers vullen per meetmoment, bijvoorbeeld één keer per maand, een korte vragenlijst in. Deze bestaat uit 14 vragen die voorspellend zijn voor gezondheid en vitaliteit.
  • Direct hierna krijgt de medewerker visueel gepresenteerd op welke vlakken het beter of slechter gaat.
  • Met deze inzichten kunnen zij eventueel gericht interventies kiezen. Al voordat iemand in een risicoprofiel valt.
  • Jouw organisatie ontvangt een maandelijkse anonieme groepsrapportage. Deze geeft de organisatie snel en direct inzicht in vitaliteitsontwikkelingen. Zo ben je in staat om écht met preventie aan de slag te gaan.
Zet Vital Cycle op de kaart

Tijdig en gericht actie ondernemen om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren? Dan is het noodzakelijk dat zo veel mogelijk medewerkers Vital Cycle in blijven vullen. Want alleen op deze manier ben je in staat om ontwikkelingen op tijd te signaleren. Met de persoonlijke rapportage van Vital Cycle krijgt de medewerker maandelijks inzicht in de eigen ontwikkeling. Dit stimuleert deelname. Daarnaast ontwikkelen wij communicatiecampagnes. Van on- en offline  materialen tot het inzetten van een beloning en het organiseren van een event. Of door het koppelen van Vital Cycle aan ons interventieportaal. Zo krijgen medewerkers direct na invullen interventies aangeboden die aansluiten op hun resultaten. Welke zij, indien gewenst, direct kunnen aanvragen. Samen kijken we wat het beste bij jouw organisatie past.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie over Vital Cycle? Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden.

Neem contact op link
Vital Cycle draagt bij aan duurzaam resultaat

Met Vital Cycle zit je korter op de bal wanneer het aankomt op ontwikkelingen in de vitaliteit van jouw medewerkers. Maar alleen wanneer je deze resultaten en ontwikkelingen gericht opvolgt zorg je voor verandering. Wil je de vitaliteit van jouw medewerkers en organisatie ook daadwerkelijk verbeteren? Ga dan op organisatieniveau aan de slag met de verkregen adviezen én help medewerkers op individueel niveau verder. Vital Cycle zorgt voor sturing voor medewerkers betreft het inzetten van hun DI-budget. Wij maken dit mogelijk met onze integrale aanpak.

Meer weten over Vital Cyle? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Onze diensten.

top