Plan gratis adviescall link
Menu link link
sub('image', 'alt')
Vraag direct een offerte aan!
Over de Vitcall

Medewerkers laagdrempelig aan de slag laten gaan met een vitaliteitsvraagstuk? Dat kan met de Vitcall: een kort telefonisch coachgesprek van 50 minuten. Tijdens een Vitcall ligt de focus op het zetten van een eerste stap om aan de slag te gaan met het verbeteren van de vitaliteit.

De vitaliteitscoach en medewerker gaan samen aan de slag met de persoonlijke hulpvraag van de medewerker. Deze kan gaan over vitaliteit of leefstijl. De vitaliteitscoach biedt een luisterend oor en geeft gerichte persoonlijke adviezen. Zo wordt de medewerker gestimuleerd om de regie te nemen over de eigen vitaliteit. Doel is de medewerker tools en handvatten te geven om hierna zélf verder te kunnen.

Specificaties

Doelgroep

Alle medewerkers

Duur

50 minuten

Vorm

Telefonisch

Prijs

€ 0,

Bekijk hier het resultaat van een Vitcall

Een Vitcall helpt de medewerker eigen regie te nemen over de vitaliteit en een eerste stap te zetten in het verbeteren hiervan. De medewerker voelt zich gehoord en heeft na afloop handvatten om zélf met de hulpvraag aan de slag te gaan. Blijkt en Vitcall te kort voor de hulpvraag van de medewerker? Dan raden we aan om de Vitcall uit te breiden tot een Vitaliteitscoachtraject.

Bekijk hier voorbeeld hulpvragen

De medewerker kan bij een vitaliteitscoach terecht met vitaliteits- en leefstijlvragen.

 

Voorbeeld vitaliteitsvragen

  • Stress leren managen
  • Meer onderdeel van de organisatie voelen
  • Beter omgaan met emoties
  • Betere werk-privébalans
  • Meer vrijheid ervaren in werk

 

Voorbeeld leefstijlvragen

  • Meer sporten
  • Gezonder eten
  • Leren ontspannen
  • Beter slapen
  • Volhouden van gezond gedrag
Bekijk hier hoe wij focussen op duurzame gedragsverandering

Onze vitaliteitscoaches doen er alles aan om blijvende gedragsverandering te realiseren. Ook tijdens een Vitcall. Hoe doen zij dat? Onze Vitaliteitscoaching is wetenschappelijk onderbouwd. Vanuit de onderliggende theoretische basis hanteren onze coaches een scherpe gesprekstechniek en bieden zij praktische tools om het gedrag van medewerkers blijvend vitaler te maken. Hierin staan de psychologische basisbehoeften van de mens (autonomie, sociale verbinding en competentie) centraal. Deze vullen we aan met de fysieke basisbehoeften zoals voeding, beweging en slaap.

Een hulpvraag komt altijd voort uit een van deze basisbehoeften. Wil iemand meer energie hebben? Dan kan dit betekenen: ik wil nog tijd besteden aan andere dingen dan werk (autonomie), bijvoorbeeld hobby’s en vrienden (binding).

Doordat onze vitaliteitscoaches tijdens een Vitcall achterhalen wat de echte drijfveer van een medewerker is én deze begrijpt, zijn zij in staat een medewerker te adviseren richting een effectieve aanpak en duurzame motivatie. Ze geven de medewerker tools om vaardigheden aan te leren waarmee zij hun doelen kunnen bereiken én volhouden.

Lees hier over onze ervaren vitaliteitscoaches

Onze vitaliteitscoaches zijn opgeleid bij Chivo; kennisinstituut voor vitaliteitsprofessionals. Binnen Chivo staat een wetenschappelijke onderbouwing centraal. Met hun diepgaande kennis over gedrag, motivatie en vitaliteit én hun scherpe gesprekstechnieken, helpen onze vitaliteitscoaches je medewerkers in 50 minuten goed op weg.

Een eerste stap zetten richting vitalere medewerkers?

Vraag eenvoudig je offerte voor Vitcalls aan.

Vraag direct een offerte aan! link

Deelnemers beoordelen de Vitcall met een

8.3
Deelnemer Vitcall
"Het was fijn om een pragmatische begeleiding te krijgen met goede aanwijzingen en alternatieven om tot gesteld doel te komen."
Ervaringsverhaal

“Ik heb mijn energie en ritme weer terug”

top