Offerte aanvragen link
Menu link link
VitCall

Ga voor
VitCall.

Laagdrempelig in gesprek over vitaliteitsvraagstukken.

Vitcall: kort telefonisch coachgesprek, eerste stap in verbeteren vitaliteit, uit te breiden met een vitaliteitscoachtraject.
VitCall: laagdrempelig aan de slag met een vitaliteitsvraagstuk

Medewerkers laagdrempelig aan de slag laten gaan met een vitaliteitsvraagstuk? Dat kan met de VitCall: een kort coachgesprek van 50 minuten. Onze vitaliteitscoaches bieden een luisterend oor en geven gerichte persoonlijke adviezen. Zo zet de medewerker een eerste stap om de vitaliteit te verbeteren. De VitCall is uit te breiden met een traject met een vitaliteitscoach dat medewerkers helpt hun vitaliteit duurzaam te verbeteren.

 

 

 

Zo werkt het

Jouw medewerkers de kans geven om gebruik te maken van de VitCall? Dan schrijf jij jouw organisatie in voor deze dienstverlening. Daarna bespreken we samen hoe jullie vorm willen geven aan de VitCall. Wij voorzien je organisatie van een korte tekst voor het activeren van medewerkers. Heeft een medewerker interesse? Dan meldt deze zich eenvoudig aan via onze telefonische Servicedesk. Een coach belt binnen 48 uur terug om de VitCall te plannen.

Offerte aanvragenlink

De kosten inzichtelijk maken?

Benieuwd naar het kostenplaatje voor jouw organisatie? Vraag hier dan eenvoudig een offerte aan voor VitCall.

  • Laagdrempelig aan de slag met vitaliteit
  • Kort coachgesprek van 50 minuten
  • Doorverwijzing naar eigen interventieaanbod mogelijk
  • Privacy geborgd
Offerte aanvragen link
Vitaler personeel? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per kwartaal de laatste inzichtenlink
Doorverwijzing naar interventieaanbod

Indien nodig kunnen onze coaches medewerkers vanuit de VitCall doorverwijzen naar jullie interventieaanbod. Onze vitaliteitscoaches zijn namelijk als geen ander in staat om te achterhalen welke interventie het beste aansluit bij de vitaliteitsuitdagingen van medewerkers. Zo vergroot je dus ook direct de deelname aan interventies.

Privacy gegarandeerd

Wij nemen de privacy van medewerkers zeer serieus. Tijdens de VitCall kan de medewerker persoonlijke informatie delen met de vitaliteitscoach. Deze informatie blijft ten alle tijden tussen de coach en medewerker. Als werkgever krijg je dus geen inzicht in wat er tijdens een VitCall wordt besproken. Daarnaast zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dit is de internationale bekende norm voor informatiebeveiliging. Ook voldoen we aan de wet- en regelgeving op het gebied van beveiliging van gegevens (o.a. de AVG).

Offerte aanvragenlink

Meer weten over Vitcall? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Onze diensten.

top