Offerte aanvragen link
Menu link link
Portretfoto van marketeer Iris Bouman.
Iris Bouman 8 februari, 2023

Nieuw: de Adaptics Awards!

Voor het eerst roepen wij onder onze klanten zes winnaars uit die het beste scoorden op een vitaliteitsthema. Dit doen we door middel van analyse van alle PMO-data uit 2022. Wie blonken er uit in 2022? Je leest het hier.

Jaarlijks voeren wij PMO’s uit voor veel organisaties. Dit levert relevante data op over hoe organisaties scoren op thema’s gerelateerd aan vitaliteit. We krijgen inzicht in de uitblinkers én achterblijvers. En die uitblinkers zetten wij graag in het zonnetje. Daarom verkozen wij dit jaar onder onze klanten voor het eerste zes winnaars. Waarvan één Award voor de Meest bevlogen organisatie 2022 en vijf winnaars voor:

Onderstaand lees je welke organisaties zich winnaars mogen noemen!

 

Meest bevlogen organisatie 2022

De Kuiper Infrabouw

De Kuiper Infrabouw ontwerpt, realiseert en onderhoudt de meest uiteenlopende infrastructurele projecten. In 2022 voerden wij een Preventief Medisch Onderzoek bij hen uit.

Meer informatie over De Kuiper Infrabouw

 

Meeste leer- en ontwikkelmogelijkheden 2022

SAAM*

In Bernheze, Boekel, Maashorst, Meierijstad en Oss werken 25 scholen SAAM*. Samen delen zij de verantwoordelijkheid voor kansen voor alle kinderen. In 2022 voerden wij een Preventief Medisch Onderzoek bij hen uit.

Meer informatie over SAAM*

 

Hoogst ervaren steun van leidinggevende 2022

SAAM*

 

Hoogste perceptie van veilige werkomgeving 2022 – fysieke werkomgeving

Diagnost-IQ/Comicro

Diagnost-IQ is een jong en dynamisch bedrijf voor Klinische Chemie. Diagnost-IQ biedt producten en diensten aan zorgverleners ter ondersteuning van het diagnostiek – en behandeltraject. Comicro is een betrouwbare samenwerkingspartner en leverancier van optimale infectiediagnostiek zowel voor de eerste-, als tweede lijn gezondheidszorg en andere klanten. In 2022 voerden wij een Preventief Medisch Onderzoek bij hen uit.

Lees meer over Diagnost-IQ / Comicro

 

Meest fitte organisatie 2022

ICSadviseurs

ICSadviseurs is gespecialiseerd in huisvestingsadvies op het gebied van zorg, onderwijs, sport en welzijn. In 2022 voerden wij een Preventief Medisch Onderzoek bij hen uit.

Lees meer over ICSadviseurs

 

Hoogste werktevredenheid 2022

Actemium/Comicro

Actemium biedt haar expertise gedurende de hele levenscyclus van industriële sites. Van design en engineering tot inbedrijfstelling en onderhoud. Zij leveren projecten en contractmanagement en zetten expertise om in praktische oplossingen. In 2022 voerden wij een Preventief Medisch Onderzoek bij hen uit.

Lees meer over Actemium

 

Toelichting op verkiezing

De winnaars zijn tot stand gekomen door een analyse van verschillende variabelen die wij per thema uitvragen. De vergelijking is gemaakt door een gemiddelde per thema te berekenen voor elke organisatie waarvoor wij in 2022 een PMO hebben afgerond.

Ook keken we naar het percentage medewerkers dat deelnam aan het PMO. Hiervoor hanteerden we een ondergrens zodat de scores ook écht iets over de gehele organisatie zeggen.

Vitaler personeel? Ontvang eens per kwartaal de laatste inzichten in onze gratis nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrieflink
Werknemer
background
Verwant artikel

Inzoomen op bevlogenheid

top