Plan gratis adviescall link
Menu link link

Programma
vitaliteit en werkgeluk.

Bied medewerkers de informatie en handvatten om zich vitaal én gelukkig te voelen in hun werk met het programma Vitaliteit en werkgeluk.

Nationale Vitaliteitsweek en Week van het Werkgeluk

De Nationale Vitaliteitsweek vindt dit jaar plaats van 23 t/m 27 september en valt samen met de Week van het Werkgeluk. Deze week staan we in Nederland extra stil bij het belang van vitaliteit en plezier hebben in je werk. Een mooi haakje om binnen je organisatie aandacht te geven aan deze belangrijke thema’s. Vitale mensen zijn namelijk aantoonbaar gelukkiger én productiever. En dat heeft direct een positief effect op de resultaten van je organisatie. Hoe houd jouw organisatie medewerkers productief en gemotiveerd? En waarvoor komen jouw medewerkers ’s ochtends hun bed uit? Sta stil bij deze week met ons kant en klare programma.

Programma vitaliteit en werkgeluk

Het programma vitaliteit en werkgeluk is geschikt voor alle medewerkers binnen jouw organisatie. Ook wanneer iemand zich al vitaal en gezond voelt. Want je kunt altijd aan bepaalde knoppen draaien om je nog vitaler, energieker en gelukkiger te voelen. Medewerkers leren welke knoppen dit voor hun persoonlijk zijn. Waarmee zorgen zij voor gewenste verbetering in hun vitaliteit? Met een focus op de persoonlijke, unieke set van sterke eigenschappen, realiseren we het beste resultaat. We blijven dus weg bij vergelijkingen met anderen.

Daarnaast krijgt de medewerkers tijdens een kort coachgesprek concrete tips, oefeningen en handvatten om de geworven kennis ook daadwerkelijk toe te passen. Zo zijn zij in staat om de voor hun geschikte stappen te zetten.

Vraag offerte aan >>

Bekijk onderstaand het programma

Onderdeel 1 programma

Training Persoonlijke Vitaliteit

Gericht op alle medewerkers

3 uur bij jou op locatie

8 tot 16 deelnemers per training

Actieve participatie

Onderdeel 2 programma

Opvolging met 1 Vitcall

Voor deelnemers van de training

Digitaal coachgesprek

50 minuten

Concrete tips en handvatten

Vraag offerte aan >>

Toelichting programma vitaliteit en werkgeluk:

Training Persoonlijke vitaliteit

Tijdens deze training ontdekken medewerkers hoe het ervoor staat met de eigen vitaliteit. Aan welke knoppen kunnen zij draaien om deze te verbeteren? En zo vitaler én gelukkiger te worden. We focussen ons op de basisbehoeften die bijdragen aan vitaliteit: autonomie, (sociale) verbondenheid en competentie.

Vitaal zijn betekent gemotiveerd, energiek en veerkrachtig zijn. Hoe beter je voorzien bent in je basisbehoeften, hoe gemotiveerder, energieker en veerkrachtiger je zult zijn. De psychologische basisbehoeften autonomie, binding en competentie vormen hierin de fundering. Daarnaast zijn onze basisbehoeften de voorwaarden voor zelfzorg (fysieke basisbehoeften) en gezondheid. Tijdens deze training gaat de groep aan de slag met:

Autonomie: Waar sta je voor? Wat zijn jouw waarden?
Binding: Een waardevol en gerespecteerd onderdeel zijn van de groep leidt niet alleen tot meer vitaliteit, maar ook tot een goede sfeer en betere prestaties.
Competentie: Ontdek (nieuwe) sterke eigenschappen en leer hoe je ze optimaal benut. In plaats van vergelijken met anderen, leidt een focus op de persoonlijke, unieke set van sterke eigenschappen tot het beste resultaat.

Vitcall: kort coachgesprek

Met een Vitcall van 50 minuten helpt een coach de deelnemers om concreet aan de slag te gaan met de verworven kennis uit de training. Waar wil de deelnemer zich op focussen? Onze Vitaliteitscoach biedt een luisterend oor en geeft gerichte persoonlijke adviezen.

De focus ligt op het vergroten van bewustzijn en het nemen van eigen regie. De coach adviseert oefeningen om mee aan de slag te gaan. Zo is de deelnemer in staat om een eerste stap te zetten in het verbeteren van de eigen vitaliteit.

Vraag nu jouw programma aan!

  • Bewustzijn vergroten van medewerkers
  • Concrete tips en adviezen om direct actie te ondernemen
  • Aanzetten tot daadwerkelijke actie met een kort coachgesprek
Vraag offerte aan link
top