Plan gratis adviescall link
Menu link link
sub('image', 'alt')
Vraag direct een offerte aan!
Over een Interne vitaliteitscoach

Medewerkers de mogelijkheid bieden direct met hun hulpvraag bij een vitaliteitscoach binnen te lopen? Ga dan voor Interne Vitaliteitscoaching.

Bij Interne Vitaliteitscoaching is één van onze vitaliteitscoaches op vaste momenten aanwezig in jouw organisatie. Zo kunnen medewerkers eenvoudig met een vitaliteits- of leefstijlvraagstuk bij de vitaliteitscoach terecht. Een heel laagdrempelige manier om gebruik te maken van Vitaliteitscoaching.

De interne vitaliteitscoach biedt een luisterend oor, creëert bewustzijn en coacht de medewerker. Samen formuleren zij gerichte acties en doelen waarmee de medewerker aan de slag kan.

Specificaties

Doelgroep

Alle medewerkers

Duur

Halve of hele dag

Locatie

Op locatie

Prijs

€ 0,

Bekijk hier het resultaat van Interne Vitaliteitscoaching

Een sessie met een interne vitaliteitscoach helpt de medewerker eigen regie te nemen over de vitaliteit en een eerste stap te zetten in het verbeteren hiervan. De medewerker voelt zich gehoord en heeft na afloop handvatten om zélf met de hulpvraag aan de slag te gaan.

Bekijk hier voorbeeld hulpvragen

De medewerker kan bij een vitaliteitscoach terecht met vitaliteits- en leefstijlvragen.

 

Voorbeeld vitaliteitsvragen

  • Managen van negatieve stress
  • Betere relatie met leidinggevende
  • Hoe omgaan met emoties?
  • Werk-privébalans indelen
  • Competenties beter benutten

 

Voorbeeld leefstijlvragen

  • Laagdrempelig meer bewegen
  • Hoe gezond is mijn voedingspatroon?
  • Hoe kan ik beter ontspannen?
  • Hoe verbeter ik mijn slaap?
  • Volhouden van gezond gedrag
Lees hier hoe wij focussen op duurzame gedragsverandering

Onze Vitaliteitscoaching heeft als doel om blijvende gedragsverandering te realiseren. Ook tijdens één of slechts een paar sessies. Hoe realiseren we dat? Onze vitaliteitscoaches werken vanuit een stevig wetenschappelijk fundament. Op basis van deze theoretische basis zetten zij scherpe gespreksvoering en praktische tools in om het gedrag van medewerkers blijvend vitaler te maken. De psychologische basisbehoeften van de mens (autonomie, sociale verbinding en competentie) staan hierin centraal. Deze vullen we daarnaast aan met de fysieke basisbehoeften zoals voeding, beweging en slaap.

Hulpvragen komen voort uit deze basisbehoeften. Heeft iemand bijvoorbeeld een vraag over zingeving? Dan komt dit voort uit een combinatie van de psychologische basisbehoeften. Wanneer we doen wat we leuk en belangrijk vinden (autonomie), goede relaties hebben (binding) en gewaardeerd worden voor wie we zijn en wat we doen (competentie), dan is het gevoel van zingeving daarvan een gevolg.

Om te komen tot een effectieve aanpak én duurzame motivatie voor de medewerker, is het noodzakelijk om de echte drijfveren rondom een hulpvraag te kennen en begrijpen. Zijn deze helder? Dan leren de vitaliteitscoaches de medewerkers (nieuwe) vaardigheden aan om hun doelen te bereiken met blijvend resultaat.

Lees hier over onze ervaren vitaliteitscoaches

Al onze vitaliteitscoaches zijn opgeleid door bij Chivo; kennisinstituut voor vitaliteitsprofessionals. Binnen Chivo staat een wetenschappelijke onderbouwing centraal. Dit zorgt voor diepgaande kennis over gedrag, motivatie en vitaliteit. Door de inzet van scherpe gesprekstechnieken zijn onze vitaliteitscoaches in staat het meeste uit een inloopsessie te halen.

Ga jij voor laagdrempelige Vitaliteitscoaching?

Vraag eenvoudig je offerte voor een Interne vitaliteitscoach aan.

Vraag direct een offerte aan! link

Deelnemers beoordelen Leiderschaps met een

8.3
Deelnemer Vitaliteitscoaching Hulpvraag over energie
“Door het krijgen van tools vond ik mijn ritme en energie terug én heb ik mezelf goed leren kennen.”
Ervaringsverhaal

“Ik heb mijn energie en ritme weer terug”

top