Plan gratis adviescall link
Menu link link
sub('image', 'alt')
Vraag direct een offerte aan!
Over Leiderschapscoaching

Leidinggevenden helpen hun werk zo vitaal mogelijk uit te voeren? En als gevolg de prestaties van hun team te vergroten? Ga voor leiderschapscoaching.

De huidige tijd vraagt om leiderschap met oog voor de medewerker. Wat hebben zij nodig om zich vitaal en inzetbaar te (blijven) voelen? Dit vraagt om specifieke kennis én vaardigheden van leidinggevenden. Leiderschapscoaching is gericht op het creëren van bewustwording bij leidinggevenden van hun eigen vitaliteit én die van hun medewerkers.

Tijdens een sessie van 1 uur gaan een senior vitaliteitscoach en leidinggevende met elkaar aan de slag met een hulpvraag. Waar loopt de leidinggevende tegenaan? De coach ondersteunt door te spiegelen en te oefenen met voorbeelden uit de praktijk. De leidinggevende krijgt handvatten en kennis om een meer vitale leider te zijn.

Specificaties

Doelgroep

Leidinggevenden

Duur

1 uur

Prijs

€ 0,

Bekijk hier het resultaat van Leiderschapscoaching

De stijl van leidinggeven is bepalend voor de vitaliteit van medewerkers (Schaufeli, 2015). Onderzoek toont aan dat vitale medewerkers meer voldoening halen uit hun werk, minder vaak verzuimen en aantoonbaar productiever zijn (Fisher, 2010; Wulandari & Widyastuti, 2014).

Bekijk hier voorbeeld hulpvragen
  • Hoe geef ik medewerkers het goede voorbeeld?
  • Hoe ga ik het gesprek met medewerkers aan over hun vitaliteit en inzetbaarheid?
  • Hoe stimuleer ik medewerkers om andere keuzes te maken?
Lees hier over onze ervaren vitaliteitscoaches

Onze vitaliteitscoaches zijn opgeleid door kennisinstituut voor vitaliteitsprofessionals: Chivo. Chivo werkt vanuit een wetenschappelijke onderbouwing. Als gevolg beschikken onze vitaliteitscoaches over diepgaande kennis over gedrag, motivatie en vitaliteit. Met hun scherpe gesprekstechnieken zijn ze in staat de leidinggevende binnen een sessie al goed op weg te helpen met hun hulpvraag. Voor Leiderschapscoaching zetten wij onze senior vitaliteitscoaches in.

Ga jij voor vitale leidinggevenden?

Vraag eenvoudig je offerte voor Leiderschapscoaching aan.

Vraag direct een offerte aan! link

Deelnemers beoordelen Leiderschaps met een

8.3
Deelnemer coaching
"Het heeft me ontzettend geholpen. Ik voelde me gehoord, er werd meegedacht en langzaam opgebouwd."
Interessant voor jou...

Vitaal Leiderschap: luisteren in plaats van oplossen

top