Gratis adviescall link
Menu link link
Consultancy

Ga voor
consultancy.

Zorg voor duurzame verbetering van vitaliteit met een toekomstbestendig vitaliteitsbeleid.

Vitaliteitsbeleid op maat

Mensen moeten steeds langer doorwerken, productomgevingen worden geautomatiseerd en de werkdruk en de werkstress onder medewerkers nemen toe. Dit heeft een grote impact op hun vitaliteit. Als organisatie moet je hierin je rol pakken, maar hoe doe je dat op de juiste manier? En hoe kunnen medewerkers hierin de eigen regie nemen? Met consultancy helpen wij jou antwoord te geven op deze vragen. Samen ontwikkelen we een maatwerk aanpak om vitaliteit duurzaam te borgen. Vanuit een data-driven aanpak maken we inzichtelijk wat er binnen je organisatie speelt. Vervolgens ondersteunen wij door bijvoorbeeld het ontwikkelen of optimaliseren van het vitaliteitsbeleid. Tevens ondersteunen we in de implementatie zodat vitaliteit organisatiebreed gedragen wordt. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat.

Jouw succes is ons succes

Naast expertise bieden we een kritische noot. Als bevlogen sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij jouw uitdagingen. Jouw succes is ons succes. Daarom schromen wij niet om issues ter discussie te stellen als we zien Ć©n weten dat er concrete kansen liggen om de vitaliteit te verbeteren.

Kom meer te weten over consultancy

Consultancy zorgt niet alleen voor inzicht in de vitaliteit van jouw organisatie, maar juist ook voor impact. Deze impact realiseren wij door het doorlopen van enkele stappen. Benieuwd welke? Download dan ons Consultancy Stappenplan:

  • Verkrijg het juiste inzicht
  • Doorvertaling naar concrete acties
  • Monitoren van het succes
Download het Consultancy Stappenplan link
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniƫren en monitoren.
Integrale aanpak zorgt voor optimaal resultaat

Consultancy is de verbindende schakel om aan de slag te gaan met vitaliteit. Want alleen met samenhang in je vitaliteitsbeleid en de juiste interventies, is een organisatie toekomstbestendig. Wij bieden een integrale aanpak die inzicht geeft in het succes. Tevens monitoren wij de aanpak zodat we deze telkens verder kunnen optimaliseren.

Lees meer

Meer weten over consultancy? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Guus.
Portretfoto van consultant Guus Heuvelink.
Aanrader

Duurzaam inzetbaarheidsbudget kan leiden tot verhoogde werkstress (ja, echt)

top