Plan gratis adviescall link
Menu link link
Vitaliteitsbeleid op maat

Mensen moeten steeds langer doorwerken, productomgevingen worden geautomatiseerd en de werkdruk en de werkstress onder medewerkers nemen toe. Dit heeft een grote impact op hun vitaliteit. Als organisatie moet je hierin je rol pakken, maar hoe doe je dat op de juiste manier? En hoe kunnen medewerkers hierin de eigen regie nemen? Met consultancy helpen wij jou antwoord te geven op deze vragen.

Samen ontwikkelen we een maatwerk aanpak om vitaliteit duurzaam te borgen. Vervolgens ondersteunen wij door bijvoorbeeld het ontwikkelen of optimaliseren van het vitaliteitsbeleid. Ook zorgen we met de implementatie dat vitaliteit organisatiebreed gedragen wordt. Zo realiseren we een duurzaam resultaat.

Bekijk ons stappenplan >>

Jouw succes is ons succes

Naast expertise bieden we met consultancy een kritische noot. Als bevlogen sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij jouw uitdagingen. Jouw succes is ons succes. Daarom schromen wij niet om issues ter discussie te stellen als we zien én weten dat er concrete kansen liggen om de vitaliteit te verbeteren. We doen dit onder andere via onze data-driven aanpak. Dit kan met data vanuit bijvoorbeeld een Preventief Medisch Onderzoek, maar ook met data die jij gewoon al op de plank hebt liggen.

Kom meer te weten over consultancy

Consultancy zorgt niet alleen voor inzicht in de vitaliteit van jouw organisatie, maar juist ook voor impact. Deze impact realiseren wij door het doorlopen van enkele stappen. Benieuwd welke? Download dan ons Consultancy Stappenplan:

  • Verkrijg het juiste inzicht
  • Doorvertaling naar concrete acties
  • Monitoren van het succes

 

Bekijk ons stappenplan link
Meer weten over consultancy? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Laura San Martin.
Aanrader

Duurzaam inzetbaarheidsbudget kan leiden tot verhoogde werkstress (ja, echt)

top