Offerte aanvragen link
Menu link link
Vitaliteitscoaching

Ga voor
vitaliteitscoaching.

Stimuleer medewerkers om duurzaam met vitaliteit aan de slag te gaan.

Video met hierin voorbeelden van hulpvragen waarmee medewerkers bij onze vitaliteitscoaches terecht kunnen. Vragen omtrent stressmanagement, grenzen aangeven en ontspannen.
Waarom vitaliteitscoaching?

Kan de bevlogenheid van je medewerkers wel wat hoger? Of kampen veel medewerkers met negatieve werkstress? Zet dan in op vitaliteitscoaching. Onze vitaliteitscoaches gaan met medewerkers aan de slag met hun persoonlijke hulpvraag. Zij kijken niet alleen naar leefstijlfactoren, maar ook naar psychologische basisbehoeften. De coach zoekt verdieping in de hulpvraag. Hierdoor boeken medewerkers duurzame vooruitgang op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Zo krijgen zij de energie, motivatie en veerkracht om alles uit hun persoonlijke kwaliteiten te halen. Het resultaat voor jouw organisatie: minder verzuim, productievere medewerkers en minder medewerkers die hinderlijke stress ervaren.

Zet vitaliteitscoaching op de kaart

Merk jij ook dat vooral vitale medewerkers zich aanmelden voor interventies? De medewerkers die er het meeste baat bij hebben zijn vaak moeilijker te overtuigen. Wij zorgen voor activering door middel van drempelverlagende activiteiten. Hierin spelen leidinggevenden een belangrijke rol. Zij vangen namelijk de eerste signalen op. Bestaat er een vertrouwensband met de medewerker en stelt de leidinggevende zichzelf kwetsbaar op? Dan krijg je medewerkers eerder in beweging.

Meer weten? Download de brochure Vitaliteitscoaching

Hierin vind je:

  • Onze visie op Vitaliteitscoaching
  • Aangetoond resultaat voor organisaties
  • Aangetoond resultaat voor medewerkers
  • Overzicht van alle vormen van coaching
  • De stappen van het vitaliteitscoachtraject
  • Inzicht in prijzen
Download de brochure link
Meer weten over vitaliteitscoaching? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Joske.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Deelnemers beoordelen vitaliteitscoaching met een

8.5
Deelnemer Vitaliteitscoaching Hulpvraag omtrent werkstress
"Vitaliteitscoaching heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om soms ook ‘nee’ te zeggen en te ontspannen. Ik neem nu momenten van rust."
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
Vitaleitscoaching: onderdeel van duurzaam resultaat

Onze vitaliteitscoachtrajecten zorgen voor duurzame gedragsverandering bij jouw medewerkers. Wil je in je organisatie optimaal resultaat behalen? Dan is het belangrijk je niet alleen te focussen op individuele medewerkers, maar ook op organisatieniveau aan de slag te gaan met verbeterpunten rondom het thema vitaliteit. Wij helpen je hiermee met onze integrale aanpak. Samen maken we jouw medewerkers en organisatie duurzaam vitaler.

Aanrader

“Loslaten gaf mij een leuker leven en meer controle”

Onze diensten.

top