Gratis adviescall link
Menu link link
Vitaliteitscoaching

Ga voor
vitaliteitscoaching.

Stimuleer medewerkers om duurzaam met vitaliteit aan de slag te gaan.

Video met hierin voorbeelden van hulpvragen waarmee medewerkers bij onze vitaliteitscoaches terecht kunnen. Vragen omtrent stressmanagement, grenzen aangeven en ontspannen.
Waarom vitaliteitscoaching?

Kan de bevlogenheid van je medewerkers wel wat hoger? Of kampen veel medewerkers met negatieve werkstress? Zet dan in op vitaliteitscoaching. Onze vitaliteitscoaches gaan met medewerkers aan de slag met hun persoonlijke hulpvraag. Zij kijken niet alleen naar leefstijlfactoren, maar ook naar psychologische basisbehoeften zoals eigen regie, sociale verbondenheid en competentie. Door samen met een coach verdieping te zoeken in de initiële hulpvraag, boeken medewerkers duurzame vooruitgang op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Zo krijgen zij de energie, motivatie en veerkracht om alles uit hun persoonlijke kwaliteiten te halen. Het resultaat voor jouw organisatie: minder verzuim, productievere medewerkers en minder medewerkers die hinderlijke stress ervaren.

Zet vitaliteitscoaching op de kaart

Bied je vitaliteitscoaching aan in je organisatie, dan kan het zijn dat de medewerkers die het juist nodig hebben zich níet aanmelden. Zij ervaren een drempel om met coaching aan de slag te gaan, of hebben hun hulpvraag nog niet helder. Wij zorgen voor activering door middel van drempelverlagende activiteiten. Hierin spelen leidinggevenden een belangrijke rol. Zij vangen namelijk de eerste signalen op. Als er een vertrouwensband met de medewerker is en leidinggevenden zichzelf ook kwetsbaar opstellen, krijgen zij medewerkers eerder in beweging.

Kom te weten wat vitaliteitscoaching organisaties oplevert

Onze effectmeting laat zien dat:

  • het verzuim vermindert en de productiviteit van de medewerker verbetert;
  • de groepmedewerkers die hinderlijke stress ervaart verkleint.

Bekijk alle resultaten van onze coaching in de factsheet.

Download de factsheet link
Meer weten over vitaliteitscoaching? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Joske.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Deelnemers beoordelen vitaliteitscoaching met een

8.5
Deelnemer Vitaliteitscoaching Hulpvraag omtrent werkstress
"Vitaliteitscoaching heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om soms ook ‘nee’ te zeggen en te ontspannen. Ik neem nu momenten van rust."
Onze integrale aanpak bestaat uit verkennen, onderzoeken, analyseren, interveniëren en monitoren.
Vitaleitscoaching: onderdeel van duurzaam resultaat

Onze vitaliteitscoachtrajecten zorgen voor duurzame gedragsverandering bij jouw medewerkers. Wil je in je organisatie optimaal resultaat behalen? Dan is het belangrijk je niet alleen te focussen op individuele medewerkers, maar ook op organisatieniveau aan de slag te gaan met verbeterpunten rondom het thema vitaliteit. Wij helpen je hiermee met onze integrale aanpak. Samen maken we jouw medewerkers en organisatie duurzaam vitaler.

Lees meer

Aanrader

6X waarom persoonlijke ontwikkeling binnen jouw organisatie achterblijft

top