Plan gratis adviescall link
Menu link link
Vitaliteitscoaching

Ga voor
vitaliteitscoaching.

Onze vitaliteitscoaching leidt tot minder verzuim, productievere medewerkers en duurzame gedragsverandering. Onze coaches kijken niet alleen naar leefstijlfactoren, maar ook naar mentale factoren. Zo zorgen we voor duurzaam resultaat.

Vitaliteitscoaching: duurzame gedragsverandering, focus op leefstijl én psychologische basisbehoeften, inclusief effectmeting.
Wat is vitaliteitscoaching?

Vitaliteitscoaching zorgt voor duurzame verbetering van de vitaliteit van jouw medewerkers. Onze coach gaat met de medewerker aan de slag met een hulpvraag. Deze kan gaan over leefstijl. Maar het gesprek gaat vaker over de onderliggende psychologische basisbehoeften. Deze vormen het fundament van vitaliteit en zijn een voorwaarde voor duurzame gedragsverandering op het gebied van leefstijl.

De medewerker leert concrete, passende vaardigheden om zo gestelde doelen te bereiken. De coach werkt vanuit wetenschappelijk onderbouwde Chivo-methodieken. Zo ervaart de medewerker échte impact op het leven en werk. We bieden verschillende on- en offline coachingsvormen. Van eenmalige coachgesprekken tot uitgebreide trajecten. Voor elke organisatie bieden we een passende optie. Met een grote pool aan coaches is in heel Nederland een coach beschikbaar.

Bekijk onze brochure >>

Vitaliteitscoaching: meer dan leefstijl

Een vitaliteitscoach richt zich op de leefstijl én vitaliteit van jouw medewerker.

Voorbeeld leefstijlvragen
Meer bewegen, gezonder eten, beter kunnen ontspannen, beter slapen en volhouden van gezond gedrag.

Voorbeeld vitaliteitsvragen
Omgaan met stress, weerbaar zijn, omgaan met conflict, verbeteren van relaties, oplossen van dilemma’s, emotionele intelligentie en verbeteren van prestaties en focus.

Enkele van onze coachingsvormen

Iedere medewerker is anders. Met ons uitgebreide aanbod is er voor iedereen een geschikte vorm van Vitaliteitscoaching.

online

Individueel traject

Tijdens een individueel traject gaat de vitaliteitscoach met één medewerker aan de slag met een persoonlijke hulpvraag. We bieden een lang en kort traject. Gedurende een lang traject pakken ze deze hulpvraag aan bij de oorsprong. Dit traject bestaat uit 8 sessies, verspreid over 6 tot 9 maanden en zorgt voor blijvende impact. Met een kort traject helpt de vitaliteitscoach de medewerker in 3 sessies met het uitstippelen van de benodigde route om het gewenste resultaat te behalen.

digitaal

Vitcall

Een Vitcall is een digitaal coachgesprek van 50 minuten. De vitaliteitscoach biedt een luisterend oor en geeft gerichte persoonlijke adviezen. Een Vitcall draagt bij aan het vergroten van het bewustzijn van de deelnemer en zijn of haar eigen regie over de vitaliteit.

online / offline

Groepscoaching

Bij groepscoaching gaan maximaal 6 medewerkers samen aan de slag met vitaliteit. Ze worden zich bewust van hun gedrag en gewoontes en krijgen concrete handvatten om toe te werken naar een goede vitaliteit. De kracht zit in het gezamenlijk leren.

Deelnemers beoordelen vitaliteitscoaching met een

8.9
Deelnemer vitaliteitscoaching Hulpvraag omtrent werkstress
"Vitaliteitscoaching heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om soms ook ‘nee’ te zeggen en te ontspannen. Ik neem nu momenten van rust."

Meer weten? Download de brochure vitaliteitscoaching

In deze brochure vind je:

  • Hoe vitaliteitscoaching werkt
  • Bewezen resultaat van vitaliteitscoaching
  • Verschillende soorten coaching
  • Kostenoverzicht
Bekijk onze brochure link
top