Offerte aanvragen link
Menu link link
Vitaliteitscoaching

Ga voor
vitaliteitscoaching.

Onze vitaliteitscoaching leidt tot minder verzuim, productievere medewerkers en duurzame gedragsverandering. Onze coaches kijken niet alleen naar leefstijlfactoren, maar ook naar mentale factoren. Zo zorgen we voor duurzaam resultaat.

Vitaliteitscoaching: duurzame gedragsverandering, focus op leefstijl én psychologische basisbehoeften, inclusief effectmeting.
Wat doet een vitaliteitscoach?
Kan de bevlogenheid van je medewerkers wel wat hoger? Of kampen veel medewerkers met negatieve werkstress? Zet dan in op vitaliteitscoaching. Onze vitaliteitscoaches gaan met medewerkers aan de slag met hun persoonlijke hulpvraag. Zij kijken niet alleen naar leefstijlfactoren, maar ook naar psychologische basisbehoeften. De vitaliteitscoach zoekt verdieping in de hulpvraag. Hierdoor boeken medewerkers duurzame vooruitgang op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Zo krijgen zij de energie, motivatie en veerkracht om alles uit hun persoonlijke kwaliteiten te halen.

Het resultaat voor jouw organisatie: minder verzuim, productievere medewerkers en minder medewerkers die hinderlijke stress ervaren.

Bekijk onze brochure >>

Afbeelding met hierop enkele van onze Vitaliteitscoaches: Caroline, Jacco, Brigitte en Patricia.
Vraagstukken vitaliteitscoaching

Een vitaliteitscoach richt zich op de fysieke én psychologische basisbehoeften van jouw medewerker. Voorbeeld hulpvragen zijn:

  • Hoe leer ik beter mijn grenzen te herkennen en aan te geven?
  • Hoe ga ik om met stress?
  • Wat kan ik doen om meer te ontspannen?
  • Wat geeft mij energie en wat kost mij energie?
  • Hoe verander ik mijn leefstijl én houd ik dit vol?

Bekijk de meestgestelde vragen over Vitaliteitscoaching

Meer weten? Download de brochure Vitaliteitscoaching

In deze brochure vind je:

  • Hoe Vitaliteitscoaching werkt
  • Bewezen resultaat van Vitaliteitscoaching
  • Soorten coaching
  • Stappenplan Vitaliteitscoaching
  • Kostenoverzicht
Brochure bekijken link

Deelnemers beoordelen vitaliteitscoaching met een

8.9
Deelnemer Vitaliteitscoaching Hulpvraag omtrent werkstress
"Vitaliteitscoaching heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om soms ook ‘nee’ te zeggen en te ontspannen. Ik neem nu momenten van rust."
Ervaringsverhaal deelnemer Vitaliteitscoaching

‘Ik ken nu mijn prioriteiten, in werk én privé’

Zet vitaliteitscoaching op de kaart
Merk jij ook dat vooral vitale medewerkers zich aanmelden voor interventies? De medewerkers die er het meeste baat bij hebben zijn vaak moeilijker te overtuigen. Wij zorgen voor activering door middel van drempelverlagende activiteiten. Hierin spelen leidinggevenden een belangrijke rol. Zij vangen namelijk de eerste signalen op. Bestaat er een vertrouwensband met de medewerker en stelt de leidinggevende zichzelf kwetsbaar op? Dan krijg je medewerkers eerder in beweging.

Bekijk onze brochure >>

Vitaliteitscoach: onderdeel van duurzaam resultaat

Onze vitaliteitscoachtrajecten zorgen voor duurzame gedragsverandering bij jouw medewerkers. Wil je in je organisatie optimaal resultaat behalen? Dan is het belangrijk je niet alleen te focussen op individuele medewerkers, maar ook op organisatieniveau aan de slag te gaan met verbeterpunten rondom het thema vitaliteit. Wij helpen je hiermee met onze integrale aanpak. Samen maken we jouw medewerkers en organisatie duurzaam vitaler.

Meer weten over vitaliteitscoaching? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Joske.
Portretfoto van adviseur vitaliteit Joske Duifhuizen.

Onze diensten.

top