Plan gratis adviescall link
Menu link link

Impactvolle
samenwerkingen.

Organisaties en mensen hebben zelf de sleutel in handen om hun vitaliteit te optimaliseren. Het is cruciaal dat organisaties en mensen zich dit beseffen. Dit besef kunnen wij niet alleen creëren. Wij zoeken samenwerkingen op, zodat wij daadwerkelijke impact kunnen realiseren.

Samenwerking Prevermo

Adaptics is onderdeel van Prevermo. Hierdoor werken wij veel samen met onze zusterbedrijven, die elk hun eigen expertise hebben op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Dit zorgt ervoor dat wij een brede beschikbaarheid hebben aan gezondheids- en vitaliteitsdisciplines. Zo kunnen we onze klanten nog beter helpen.
Vitaliteit en gezondheid: Rienks Arbodienst, De Bedrijfspoli, Capablity, OnzeCoach en Qragt
Cultuur en leiderschap: Nolost en IHTOM
Competenties en wendbaarheid: Amplooi

Samenwerken met de wetenschap

Adaptics wil het gat dichten tussen de wetenschap en de dagelijkse praktijk. Wij zijn continu bezig de impact en effecten van onze dienstverlening aan te tonen. Daarom hebben wij verschillende relaties met professoren van universiteiten. Zo doen we samen met o.a. de Radboud Universiteit Nijmegen en de Hogeschool Arnhem Nijmegen onderzoek naar bijvoorbeeld de effecten van Vitaal Leiderschap of Vitaliteitscoaching. Daarnaast werken we samen met Triple i Human Capital en Chivo: het kennisinstituut op het gebied van vitaliteit. Zij leiden al onze vitaliteitscoaches op. Samen kunnen we impact realiseren. Daarom investeren we ook veel tijd in deze relaties.

Samenwerken met verzekeraars

Wij helpen bedrijven graag om zoveel mogelijk medewerkers de kans te bieden om actief met hun vitaliteit aan de slag te gaan. Om dit te realiseren werken wij samen met verzekeraars. Samen met de verzekeraar en werkgever streven we hetzelfde doel na: mensen vitaal aan het werk houden. Heeft jouw organisatie een collectieve zorgverzekering bij Menzis, Zilverenkruis Achmea of CZ? Dan wordt onze dienstverlening (deels) vergoed. Samen met de adviseur van de verzekeringsmaatschappij zetten we een maatwerk traject neer om zoveel mogelijk impact te realiseren.

Samenwerken met brancheverenigingen

Als partner op het gebied van vitaliteit begeleiden wij ook brancheverenigingen bij hun vitaliteitsvraagstukken. Iedere branche kent zijn eigen uitdagingen en vragen om een eigen vitaliteitstraject. Met 15 jaar ervaring op het gebied van vitaliteitsonderzoeken, zijn wij bekend met de uitdagingen per branche en functie. Door samen te werken met brancheverenigingen, zorgen we ervoor dat we deze verworven kennis wordt toegepast in maatwerk trajecten. Zo hoeven bedrijven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het resultaat: een effectieve aanpak per branche die zorgt voor duurzame impact.

Meer weten? Wil je meer informatie over onze samenwerkingen of wil je zelf een samenwerking met ons aangaan? Neem dan contact op met Laura.
top