Plan gratis adviescall link
Menu link link

Voordeel voor leden
Zilveren Kruis Present!.

Ben je aangesloten Zilveren Kruis Present! en wil je aan de slag met de vitaliteit van je medewerkers en organisatie? Dan hebben wij goed nieuws. In 2020 ontvang je als lid van Present! tot 50% korting op een Preventief Medisch Onderzoek en Vitaliteitscoaching van Adaptics. Het eind van het jaar komt in zicht, dus wacht niet te lang met het gebruiken van dit voordeel. Lees onderstaand wat deze korting inhoudt en hoe je hier gebruik van maakt.

Tot 50% korting op Vitaliteitscoaching

Een vitaliteitscoach ondersteunt medewerkers in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden om vitaliteit te versterken, duurzaam inzetbaar te blijven en met plezier te kunnen werken. Het traject richt zich op:

  • bewustwording van het belang van vitaliteit en een gezonde leefstijl;
  • het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor duurzame inzetbaarheid;
  • het vergroten van het algemene welzijn en welbevinden en het optimaliseren van presteren.

Het voordeel

Middels Present! ontvang je 50% korting tot € 500,- per medewerker per kalenderjaar. Kijken we naar de gemiddelde kosten van ons vitaliteitscoaching traject, dan betekent dit dat je ongeveer de helft van de prijs betaalt. Je kunt dus twee medewerkers een coaching traject aanbieden voor de prijs van één.

Vraag vitaliteitscoaching aan en bekijk de voorwaarden

Tot 50% korting op Preventief Medisch Onderzoek

Een Preventief Medisch Onderzoek(PMO) biedt organisaties inzicht in de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers. Inzichten die met de juiste opvolging bijdragen aan de inzetbaarheid van medewerkers en teams. Dit maakt een PMO zeer waardevol en dus niet slechts een verplichting uit de Arbowet. Medewerkers worden zich dankzij het bespreken van de resultaten met een van onze gezondheidsprofessionals bewust van hun uitdagingen. Als organisatie krijg je middels een managementrapportage inzicht in welke uitdagingen spelen op specifieke afdelingen.

Het voordeel

Middels Present! ontvang je tot 50% korting per medewerker per kalenderjaar. Een basis Health Check kost hierdoor slechts € 24,60 per medewerkers. Je kunt dus twee medewerkers een Health Check aanbieden voor de prijs van één. Ook aanvullende diensten zoals een fietstest, stressmeting, longfunctiemeting of fysiotherapeutisch bewegingsonderzoek worden voor de helft van de prijs aangeboden.

Vraag een Preventief Medisch Onderzoek aan een bekijk de voorwaarden

Aan de slag met vitaliteit? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Joske.

Enkele van onze diensten.

top