Plan gratis adviescall link
Menu link link
adaptics interventieportaal
adaptics interventieportaal
Interventieportaal: alle interventies op één plek, gepersonaliseerd aanbod, bewezen impactvol.
Bied medewerkers een gepersonaliseerd interventieaanbod

De juiste interventie op precies het juiste moment. Dat is wat wij bieden met ons gepersonaliseerde Interventieportaal. Samen richten we een online portaal in dat aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Medewerkers vullen vervolgens een gevalideerde vragenlijst in. Op basis van deze resultaten ontvangt de medewerker een overzichtelijk en gepersonaliseerd interventieaanbod.Wij bieden interventies rondom maar liefst 10 vitaliteitsthema’s, zoals stressmanagement, leefstijl en leiderschap. Zo is er altijd een interventie die bij jouw medewerker aansluit. Deze vragen zij snel en eenvoudig aan binnen ons portaal. Zo stimuleren we medewerkers om hun DI-budget gericht in te zetten. Ons Interventieportaal is tevens te koppelen aan je eigen providerboog.

Bekijk onze brochure >>

Interventieportaal alleen beschikbaar in combinatie met meetinstrument

Het Interventieportaal is altijd gekoppeld aan een meetinstrument van Adaptics. Zo zijn wij in staat om medewerkers interventies te tonen die aansluiten bij hun persoonlijke resultaten. Wij bieden vier opties:

 • Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
  Identificeer de vitaliteitsversnellers en -vertragers binnen jouw organisatie met een maatwerk PMO. Zo zet je gericht in op vitaliteit.
 • Vital Scan
  Krijg snel en voordeling inzicht in de vitaliteit van jouw medewerkers met ons gestandaardiseerde PMO.
 • Vital Cycle
  Ontdek op tijd negatieve én positieve ontwikkelingen in de vitaliteit van je medewerkers met ons kort-cyclisch meetinstrument.
 • Medische keuring
  Een efficiënte medische keuring voor medewerkers? Wij komen met onze Vitaliteitsbus langs op locatie.

Zo werkt het Interventieportaal

Interventieportaal: stappen om te doorlopen.

Meer weten? Download de brochure Interventieportaal

Hierin vind je meer informatie over:

 • Hoe het Interventieportaal werkt
 • Hoe onze samenwerkingen tot stand komen
 • Met welke partijen we samenwerken
 • Rondom welke thema’s wij interventies aanbieden
Bekijk onze brochure link
beeld van interventieportaal
Effectief interveniëren door een gepersonaliseerd interventieaanbod

Hoe motiveer je medewerkers om gebruik te maken van jouw interventieaanbod? Het gepersonaliseerde interventieaanbod draagt hier aan bij. In het portaal staan verschillende soorten interventies. Zoals interventies op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting, lichamelijke klachten en leefstijl. Zo zijn er voor iedere medewerker effectieve interventies beschikbaar.

Daarnaast ontwikkelen we een communicatiecampagne die hen stimuleert om actief met het portaal aan de slag te gaan. Van on- en offline communicatiematerialen tot het organiseren van een event. Samen kijken we wat bij jouw organisatie past.

Meer weten over het Adaptics Interventieportaal? Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Plan vrijblijvend een adviescall in met één van onze adviseurs.
Een portretfoto van adviseur Joske Duifhuizen.

Onze diensten.

top